Pridruži se redakciji!

AUTORI

Zanima nas šta misliš.  Zanima nas znaš li nešto što mi ne znamo. Zanima nas sve što si naučio, a želiš da podeliš sa ostalima. Zanima nas koga ćeš sve pitati za odgovore. Ako smatraš da imaš dobru priču, ili si voljan da je tražiš sa nama, javi se. Dajemo ti mogućnost da kao autor pišeš za naš časopis redovno, ili da sa statusom dopisnika to činiš kad god poželiš. U svakom slučaju, potrudićemo se da tvoju radoznalost nagradimo na najbolji mogući način!

ODNOSI S JAVNOŠĆU

Ako si kreativan i radoznao, spreman da stalno tražiš nove načine, mesta i ljude sa namerom da naš časopis predstaviš na pravi način, dobrodošao si! Upoznaj ljude iz struke i kolege koje mogu da ti daju korisne savete iz ove oblasti. Možda imaš ideju kako da bolje iskoristimo društvene mreže, možda znaš ko još želi da nas čita.  Dajemo ti šansu da pokušaš!

LJUDSKI RESURSI

Da bi naša redakcija napredovala kao što je do sada činila, potrebni su joj ljudi koji će da podižu atmosferu u timovima, brinu da smo svi na broju, traže nove članove i pomažu im da se snađu u radu časopisa. Ako bi voleo da se baviš ovim, dobrodošao si.

KORPORATIVNI ODNOSI

Uspostavljanje saradnje sa različitim organizacijama, sastavljanje ponuda za sponzore i održavanje dobrih odnosa sa njima jeste zanimljiv, ali odgovoran posao. Pruža ti se prilika da pokušaš, nešto naučiš i proceniš koliko ti takav posao ”leži”. Proveri koliko si zaista snalažljiv u poslovnom okruženju.

IT & DIZAJN

Svakodnevno uređivanje i ažuriranje našeg sajta, kao i dizajniranje online i offline promotivnih materijala  mogu biti zadaci za tebe. Ako imaš neka osnovna IT znanja, a želiš da učiš i pomogneš, javi nam se.Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da  će te posao koji ti neće oduzimati mnogo vremena u početku, verovatno navesti da usavršavaš naš sistem rada i učiniš mnogo toga kako bi e – izdanje našeg časopisa bilo što je bolje moguće. Upoznaj naš IT tim i shvatićeš o čemu pričamo.

FOTOGRAFI

Pozivamo sve kreativne ljude koji bi želeli da se pridruže našoj redakciji kao fotografi. Bez obzira na to da li se već bavite time ili ste spremni da naučite, značilo bi nam da podelite sa nama vaš pogled na svet. Objasnite naše priče jednom slikom. Uhvatite trenutak. Pratite članove našeg tima i zabeležite šta sve rade kako bi naš časopis napredovao. Očekujemo vas.

  Javi nam se na info@casopisinterfon.org!

Možete se prijaviti do 10. aprila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *