PREDAVANJE DŽONA DETONIJA U OKVIRU ŠKOLE POSLOVNIH VEŠTINA

Škola Poslovnih Veština u saradnji sa Domom omladine Beograda organizuje predavanje na kojem će eminentni predavač dr Džon Detoni iz Amerike govoriti na temu vizije, motivacije i liderstva. Predavanje će se održati 16. aprila 2014. godine u Domu omladine sa početkom u 18 časova. Predavanje će se održati u sali Amerikana.

Ovaj istaknuti govornik i lider od 1992. godine ima fokus na širenju svojih ideja po svetu. Tokom svoje karijere radio je na mnoštvu projekata, gde je njegovo znanje i iskustvo bilo od krucijalne važnosti za veštinu liderstva i načina na koji funkcioniše. On nastoji da objasni krize sa kojima se suočavaju lideri tokom svoje karijere iz hrišćanske perspektive.

Škola poslovnih veština nastala je na inicijativu članova Studentske Unije Elektrotehničkog fakulteta. Projekat se sastoji od predavanja najuticajnijih lica iz oblasti kulture, nauke, umetnosti i biznisa, kao i od radionica na kojima će mladi imati priliku da steknu znanje iz veština javnog nastupa, ličnog PR-a, poslovne korespodencije, motivacije, liderstva i poslovne etike.

Cilj projekta je da se čuje glas mladih intelektualaca koji itekako imaju šta da kažu i da se vide njihove ideje i načini razmišljanja, kao i da znanja koja steknu mogu da primene gde god da se nađu.

Više informacija možete naći na Facebook stranici: https://www.facebook.com/skola.vestina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *