Predavanje profesora dr Alam Saleh-a u okviru Škole proslovnih veština

Predavanje Nastajanje i prevazilaženje konflikta identiteta: Društvena bezbednost održaće se u ponedeljak 28. aprila od 18 časova na Fakultetu Bezbednosti. Na ovom predavanju će govoriti istaknuti profesor dr Alam Saleh.

Doktor Alam Saleh je predavač na Univerzitetu Bradford u Velikoj Britaniji na katedri za Mirovne studije. Njegova predavanja su usmerena na politiku Bliskog istoka, međunarodne odnose i studije bezbednosti. Doktorirao je na Fakultetu za političke nauke i međunarodne odnose u Licu, nakon čega je držao kurseve o međunarodnoj politici, politici Bliskog istoka i slično. Njegova istraživačka interesovanja uključuju politiku i istoriju Bliskog istoka, nacionalizam, međunarodnu bezbednost, Etničko-religijske konflikte i slično.

Škola poslovnih veština je projekat Studentske Unije Elektrotehničkog fakulteta i otvoren je za sve studente. Predavači su eminentni stručnjaci iz Srbije i inostranstva koji odgovaraju na pitanja iz oblasti kulture, nauke, biznisa i umetnosti. Ovo je prilika da studenti upoznaju i usvoje razne poslovne veštine koje će im koristiti u karijeri, a to su liderstvo, timski rad, poslovna etika, odnosi sa javnošću i mnoge druge. Cilj projekta je da se promoviše glas mladih intelektualaca, da se čuju njihove ideje i načini razmišljanja.

Više informacija možete naći na Facebook stranici https://www.facebook.com/skola.vestina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *