PROceni WEB

PROceni WEB

8. maj 2014. godine, 11 časova

Ustanova Kulture Parobrod

 

Pozivamo Vas na prezentovanje #PROoperateri “PROceni WEB“ izveštaja o ukupnom internet nastupu mobilnih operatera u Srbiji u četvrtak, 8. maja 2014. godine, u 11 časova u Ustanovi kulture Parobrod (Kapetan Mišina 6a Beograd). Podelićemo sa Vama sprovedenu analizu, ocenu i rangiranje ukupnog internet nastupa mobilnih operatora koji posluju u Srbiji: Telenor, Vip mobile i mt:s; i istaći dobre prakse najboljih svetskih brendova u ovoj industriji: Verizon Wireless i Deutsche Telekom. Pored analize postojećeg stanja, osvrnućemo se na uočene izazove i prilike sa kojima se suočavaju svi učesnici globalnog tržišta. Na kraju prezentacije daćemo i konkretne profesionalne savete za unapređenje i razvoj ove industrije. Planirano je i otvaranje javne diskusije sa zvaničnicima kompanija, medijima, prisutnim blogerima i ostalim predstavnicima internet zajednice.

Autor i izlagač prezentacije je Mr Dragana Đermanović, direktorka agencije @Pepper Premium Solutions, internacionalni predavač i savetnik za strateško komuniciranje i primenu internet komunikacijskih platformi u korporativnom komuniciranju. Panelisti su Dr Danijela Lalić Fakultet tehničkih nauka, Dragan Varagić, internet konsultant i Slobodan Marković, savetnik za IKT politike i odnose sa internet zajednicom, RNIDS. Da biste prisustvovali prezentacijama, trebalo bi da se prijavite na mejl sstarcevic@newmediateam.rs ili na linku – http://twtvite.com/dgg59wvcnahse7m.

PROoperateri izveštaj je deo PROceni WEB projekta kojim se analizira i evaluira kvalitet  komunikacije standardizovanjem podataka o nastupu na internetu. Izveštaj je baziran na jedinstvenoj TITA metodologiji (transparentnost, interaktivnost, autentičnost i targetiranje) i SM Index formuli razvijanoj od strane Pepper premium solutions kompanije i BeeAnalytics servisa. Metodologija obuhvata analizu nastupa na internetu kroz svaki pojedinačni indikator tog nastupa, kao i brojnih relevantnih sub-indikatore na društvenim mrežama i zvaničnih internet sajtova analiziranih subjekata. Prvi izveštaj u okviru projekta PROceni WEB analizirao je ukupan internet nastup najvećih političkih stranaka u Srbiji, a prezentaciju možete pogledati na adresi proceniweb.com.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *