KST – OTVARANJE BAŠTE

Tradicionalno OTVARANJE BAŠTE Kluba Studenata Tehnike ove godine je zakazano za 23. MAJ. Na velikoj bini naše bašte ugostili smo veliki broj fenomenalnih i uticajnih muzičara koji su ovaj prostor učinili još boljim i atraktivnijim za velike koncerte, po kojima KST postaje sve poznatiji i prepoznatljiviji.

Ovog maja otvaramo vrata bašte još jednim spektaklom koji će samo najaviti kakav vas provod i atmosfera čeka ove letnje sezone. Ove godine nastupiće :

EVA BRAUN

SAMOSTALNI REFERENTI

IRISH STEW

VOODOO POPEYE

Čekamo vas da tradicionalno otvorimo baštu u KST stilu – punu, veselu i uz najbolju muziku! Ulaznica u pretprodaji iznosi 500 dinara, i mogu se kupiti u prostorijama Kluba Studenata Tehnike svakog radnog dana od 9-17h ili u večernjem terminu od srede do subote od 23-2h. Ne propustite koncert kojim započinjemo još jednu ludu i zagarantovano dobru letnju sezonu.

Krajem juna (30.5.) u bašti će biti održano i finalno veče BELGRADE DEMO FEST LIVE, a već početkom juna nas čeka koncert zagrebačkog benda BRKOVI, a zatim i koncert  PERA DEFORMERA.

Pored ovih, već zakazanih nastupa, možete očekivati zasigurno još veliki broj značajnih i poznatih muzičara sa domaće scene.

KST-ova bašta je poznata i po odličnim letnjim žurkama, tokom kojih se organizuju razna takmičenja i nagrade, te će se na regularnom noćnom repertoaru naći i Pena party i Mokra žurka.

Očekujte dobre koncerte, još fenomenalnih gostiju, najluđe žurke, najbolji letnji prostor, i pravu KST-ovsku atmosferu – očekujte jednu  n e z a b o r a v n u  sezonu!

Za početak, vidimo se na VELIKOM OTVARANJU LETNJE BAŠTE KST-a 23. maja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *