4 najbolje party destinacije za leto 2014.

Mnogima su putovanja beg od svakodnevice, obaveza i problema. Stoga, ljudi gledaju da svaki slobodan trenutak provedu daleko od kuće. Party putovanja su nešto što okupira pažnju mladih sve više poslednjih godina. Radi se o specifičnoj vrsti putovanja, gde veliki broj mladih predah od, uglavnom, fakultetskih obaveza traži uz dobru zabavu i veliki broj svojih vršnjaka.

Koje su to najzanimljivije i najtraženije destinacije kada su party putovanja u pitanju? Možemo izdvojiti Zakintos, Krf, Kušadasi i Lefkadu kao mesta savršena za jedno ovakvo letovanje. Sve ove destinacije u ponudi su Fungroup agencije za mlade.

Ono što ova mesta izdvaja i privlači mlade ljude jeste prvenstveno mogućnost odličnog provoda, kako tokom dana, tako i noću. Naime, duge peščane plaže pružaju bezbroj mogućnosti kada je letnji dan na moru u pitanju. Čista voda, uživanje na suncu, odmor, beg od stvarnosti nešto je na šta svi odmah pomislimo kada se spomene leto i odmor. Međutim, postoji tu i mnogo raznih načina da zabava bude još bolja. Odbojka na pesku ili u vodi, razne aktivnosti, sportovi, u kojima učestvuje veliki broj vaših vršnjaka čine zabavu nezaboravnom, a dan na plaži mnogo više od sunčanja i plivanja. Veliki broj kafića kako na Zakintosu, tako i na Krfu, u Kušadasiju ili na Lefkadi pušta dobru muziku, kako bi atmosfera tokom dana bila sve bolja, za to su zaduženi fenomenalni DJ-evi, a osoblje kafića je uvek tu da spremi neko osveženje. Svi uslovi ispunjeni za fantastičnu žurku na plaži.

Provod uveče je nešto na šta su svi navikli, ali ove četiri destinacije se i po tome izdvajaju. Fenomenalne diskoteke, kafići, barovi koji rade čitave noći tu su da provod traje do ranih jutarnjih časova. More, muzika, leto, žurke koje imaju posebnu draž i ostavljaju lepe uspomene.

casopis-interfon-4

Ipak, žurke i provod nije sve što party putovanja i ove destinacije imaju da ponude. Fun group se zaista potrudio da organizuje nezaboravno letovanje te su u ponudi i mnogi izleti. Upoznajte neko od ovih grčkih ostrva ili Kušadasi u Turskoj i na drugi način. Svaka od ovih destinacija ima bogatu istoriju i dugogodišnju tradiciju; u mogućnosti ste da posetite glavne gradove, akva parkove, najlepše plaže.

Ukoliko ste svoje leto odlučili da provedete na Zakintosu, ono što bi svakako trebalo da vidite jeste Navajo plaža, proglašena za jednu od 10 najlepših. Posetite glavni grad Zante, vidikovac sa kog se pruža fantastičan pogled, pokušajte da plivajući sretnete careta careta kornjače, zaštitni znak ostrva.

Krf predstavlja, pored fantastičnog mesta za zabavu i odmor, i značajno istorijsko mesto posebno za naš narod. Izlet do ostrva Vido vraća vas kroz istoriju na mesto gde su stradali srpski vojnici u I svetskom ratu, koji u tom momentu nisu uspeli da stignu do ostrva spasa; posetite čuvenu Plavu grobnicu. Organizovan je i izlet do Aqua park-a, kao i poseta najlepšim plažama ostrva.

Lefkada je ostrvo prelepih plaža. Od pre nekoliko godina i jedna od party destinacija. Čuvena plaža kristalno bistre vode, pogled koji se ne može tako lako rečima opisati, do koje dolazite spuštajući se niz više od 300 stepenika kako bi se uverili u njene lepote, jedan je od izleta koji su organizovani.

Kušadasi, poznato letovalište u Turskoj, zemlji kontrasta, kolevka civilizacije, koja posebno poslednjih godina gostoljubivo prima turiste iz čitavog sveta. Posetite Aqua park koji pruža fenomenalnu zabavu za ljubitelje adrenalina, Pammukkale, čuvenu pamučnu tvrđavu, Efes. Spoj zabave i kulture koji će vas oduševiti.

casopis-interfon-6

Od ove godine, u ponudi Fun group-a je nešto potpuno novo. Za ljubitelje mirnijeg odmora, jedne malo egzotičnije destinacije, ali koja zasigurno pruža i fenomenalan odmor ali i zabavu. U pitanju je Sicilija. Upoznajte najveće, najživopisnije i zasigurno najintrigantnije ostrvo Mediterana kroz izlete koji su organizovani. U mogućnosti ste da posetite vulkan Etna, jedini živi vulkan u Evropi, Palermo, Monreale, Sirakuzu, Kataniju, Taorminu, Savoju, mesto u kojem je sniman čuveni film „Kum“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *