Žvrljanjem do Kejptauna!

Imaš nemirnu ruku, stalno nešto žvrljaš na času ili dok pričaš preko telefona? Prijatelji te gledaju kao čudaka jer si sve knjige i sveske pretvorio u umetničko delo? Imamo pravu stvar za tebe, ali moraš da budeš brz! Imaš još samo nekoliko dana za prijavu na konkurs Red Bull Doodle Art, koji te vodi u svetsku prestonicu dizajna – Kejptaun!

10432261_10203952577563723_1252159127_n

Umetnici, maštaoci, kreativci, ostalo je još samo nekoliko dana do kraja prijavnog perioda za konkurs Red Bull Doodle Art, tako da vas pozivamo da hitno uzmete olovku u ruke, a misli i maštarije prebacite na papir. Izrazite svoju kreativnost i prijavite svoje radove na sajtu redbulldoodleart.com završno sa 6. junom, a već dva dana kasnije kreće glasanje za top 20 umetnika-žvrljača naše zemlje.

Studenti Fakulteta primenjenih umetnosti i Arhitektonskog fakulteta već su imali priliku da se sjajno zabave i izraze svoj kreativni haos kroz naše umetničke radionice, a Red Bull Doodle Art karavan se u narednom periodu seli na i ostale fakultete Beogradskog Univerziteta, ali i u Novi Sad, Kragujevac i Niš. Pratite vesti na sajtu redbull.rs i budite ponosni predstavnici svog fakulteta na svetskom finalu Red Bull Doodle Art u Kejptaunu.

Izložba radova koji su osvojili najveći broj glasova biće organizovana u vidu posebne modne revije 22. juna, u Supermarket Koncept Store-u, u Beogradu. Tom prilikom će biti izabrani najbolji radovi, koji će osvojiti prva tri mesta i vredne nagrade. Modeli će na reviji nositi majice koje će oživeti vase žvrljotine, a sav prihod od njihove prodaje Red Bull će priložiti u humanitarne svrhe. Nagrada za prvo mesto, koja čeka najmaštovitijeg i najkreativnijeg žvrljača među vama, je status svetskog finaliste Red Bull Doodle Art konkursa, put u daleki i prelepi Kejptaun, ali i fenomenalni Samsung Galaxy K Zoom.

10379251_10203952578483746_1508575028_n

Mislite li da je odlazak u Kejptaun kraj Red Bull Doodle Art takmičenja? Smatrajte to samo usputnom stanicom do svetske slave, jer se učesnici ovog globalnog takmičenja bore za glavnu nagradu – kreiranje grafičkog printa za garderobu koja će biti dostupna sledeće godine u Red Bull Shop-u, globalnoj online prodavnici koja diktira urbane modne trendove!

Pustite mašti na volju, prebacite svoje misli i fantazije na papir u vidu kreativnog žvrljačkog haosa i možda baš vaš rad bude krasio omiljene majice, haljine i dukseve hiljada mladih širom planete!

Pratite Red Bull Doodle Art karavan ovde, a sva pravila i više informacija na sajtu redbulldoodleart.com. Krajnje je vreme da počne da se žvrlja!

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *