KST – Mi smo ovde, ima nas gomila!

Dolaskom lepog vremena počinje sezona letnjih bašti. Tradicionalno otvaranje bašte Kluba studenata tehnike i koncert su ove godine bili predviđeni za 23. maj. Međutim, zbog dana žalosti otvaranje je pomereno za 30. maj. Promena termina je dovela do manje izmene u line up-u jer je bend Eva Braun otkazao nastup. Njihov izostanak se, međutim, nimalo nije odrazio na samu žurku. Brojni posetioci su 30. maja bili u prilici da uživaju u nastupu Samostalnih Referenata, Voodoo Popeye-a i Irish Stew-a koji su i ovoga puta ispunili očekivanja publike.

Žurku je otvorio Voodoo Popeye, hip-hop veteran iz Zemuna. Publika je bila u prilici da uživa uz njegove stare hitove, ali i da premijerno čuju pesme sa novog albuma. Dobru atmosferu nije uspela da pokvari ni kiša koja je jako padala u tom momentu.

Nakon njega, nastupili su Samostalni Referenti, ska bend iz Beograda koji je dodatno zapalio masu. Najbolji indikator koliko je svirka zapravo bila dobra pokazuje činjenica da im je publika nekoliko puta tražila da izvedu bis, nakon čega je bend ispraćen dugim aplauzom i ovacijama publike.

Konačno, sjajno veče u KST-u je upotpunila grupa Irish Stew of Sindidun, muzički sastav iz Beograda koji svirarok muziku inspirisanu tradicionalnim irskim motivima. Iako je na samom početku njihovog nastupa kiša ponovo počela da pada, bašta KST-a je i dalje bila puna. Publika je uživala u njihovom nastupu koji je trajao do sitnih sati.

Još jedno sjajno veče u KST-u, a ako se po jutru dan poznaje, biće ovo nezaboravna sezona, puna sjajnih koncerata i dobre atmosfere u KST-u.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *