Završen BEST Design Week 2014

BEST Design Week – Dizajn je svuda“ seminar dizajna i brendiranja ove godine se četvrti put zaredom održao u Beogradu od 1. do 7. juna, u organizaciji Udruženja studenata tehnike EvropeBEST Beograd u saradnji sa SAE Institutom u Beogradu (http://belgrade.sae.edu). Studenti svih tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu su imali priliku da učestvuju u radionicama i predavanjima eminentnih predavača iz oblasti brendiranja, grafičkog i web dizajna.

Projekat se održao u prostorijama SAE Instituta u Beogradu, a studenti su učestvovali u radionicaма za koje su se prijavljivali na osnovu svog prethodnog znanja: Basic Design, Design Advanced i User Experience Design.

radionica BEST Designadvanced radionica BEST DesignBasic Design – studenti su imali priliku da nauče da rade u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator, kreirajući pri tom vizuelni identitet određene kompanije. U okviru druge radionice, Design Advanced, studenti Arhitektonskog fakulteta su se bavili dizajnom ambalaže za određeni brend vina u Srbiji, a takođe im je omogućeno da dobiju ESPB bodove jer je radionica priznata od strane Arhitektonskog fakulteta. I kao treća, radionica User Experience Design je omogućila učesnicima da se oprobaju u dizajnu web aplikacija na temu „Pametna kuća“.

Organizacijom ovog projekta Udruženje studenata tehnike Evrope još jednom je nastojalo da unapredi proces obrazovanja budućih inženjera, ovoga puta u oblastima informacionih tehnologija koje se smatraju bitnim za rad i napredovanje nakon studija. Generalni pokrovitelj radionica je bila kompanija Devana Technologies. Po završetku seminara, učesnici su dobili sertifikat potpisan od strane organizatora i predavača.

Za više informacija o seminaru pogledajte sajt www.best.rs/bdw ili sajt Udruženja www.best.rs

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *