Apsolventi FON-a, upišite se u godišnjak!

Prošle godine smo zajedno sa tadašnjim apsolventima FON-a realizovali projekat “Prvi online godišnjak“. Godišnjak je naišao na veoma lepe i pozitivne reakcije kako apsolvenata FON-a, tako i ostalih studenata drugih fakulteta. I ove godine pozivamo apsolvente FON-a da se upišu u Godišnjak i da nam pomognu da ovo postane tradicija našeg fakulteta!

Zar ne bi bilo sjajno da kroz nekoliko godina možete da bacite pogled na sva draga, nasmejana i neispavana lica koja ste zaticali na fakultetu (dobro, makar u okolini istog)? 

Ovaj i svaki sledeći “Godišnjak” će nekima biti uspomena, brucošima će biti dokaz da se može stići do kraja, a poslodavcima možda bude baza najboljih kadrova koje naš fakultet može da pruži.

Zato – apsolventi FON-a, upišite se u godišnjak!

*Napomena: Nakon upisa bi trebalo da dobijete poruku da ste se uspešno upisali i da su vaši podaci poslati administratoru. Ukoliko ne dobijete takvu poruku proverite da li ste svoje podatke dobro napisali i da li je fotografija odgovarajućih dimenzija. Samo ispravne prijave mogu biti unete u Godišnjak.

[ratings]

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *