VOODOO PEOPLE 2014 – electro music festival

U skladu sa novim tendencijama Klub Studenata Tehnike je rešio da ponudi svim posetiocima nesto novo – VOODOO PEOPLE 2014, 26 juna imaćete priliku da na čak tri scene (po prvi put u KST-u) osetite sve ono što elektronski zvuk moze da pruži u svim svojim oblicima.

1. Main stage – open air venue – bašta KST – PRODIGY NIGHT – Program će biti baziran na hitovima najveceg elektronskog benda današnjice, a takođe tu su i glavni konkurenti, Pendulum, Faithless, Moby i mnogi drugi.

2. Winter season main room – Klub KST – DIRTY BEATS – Drum’ n Bass vs. Dub step. Najnoviji muzički pravac protiv već dokazanog DnB.

3. Dark room – The Busic – ELECTROCUTION – EBM, Industrial, Dark Elektro – poenta je u crnom.

KST je uvek pruzao priliku za nešto novo i nešto dobro. Ovog puta pružićemo priliku i nekim neotkrivenim talentima da se pokažu i dokažu. Otvoren je svojevrstan konkurs i takmičenje na kome svi koji nešto rade u ovom muzičkom pravcu mogu da učestvuju. Mix, Remix, Mash-up ili neki drugi rad šaljite na kstelektrofest@gmail.com. Stručni žiri odabraće tri najbolja rada i sem što će biti prezentovani na sajtu i grupi KST-a, autori će dobiti priliku da 26. juna prezentuju svoj muzički set na nekoj od bina u trajanju od sat vremena. Stoga požurite. Vidimo se u četvrtak 26.juna – Smack My Bitch Up!

Vidimo se 26. juna na još jednoj nezaboravnoj žurci Kluba Studenata Tehnike.

KST

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *