Humanitarno veče u Šestoj gimnaziji!

Utorak, 24.jun 2014. 

Vreme: 19:30

Mesto: Šesta beogradska gimnazija

Cena ulaznice: 300 dinara

U utorak, 24. juna 2014. u 19.30 u školskom dvorištu Šeste beogradske gimanzije održaće se veliko humanitarno veče sa koncertom “Đaci za Srbiju” organizovano na na inicijativu učenika Šeste beogradske gimnazije i uz odobrenje i učešće nastavnika i uprave škole, opštine Zvezdara, bivših učenika i roditelja. Sav prikupljeni novac biće upućen za nabavku školskog nameštaja, udžbenika i nastavnih sredstava za škole koje su nastradale u poplavama. Na koncertu će nastupati školski bendovi, hor škole, ali i mnogobrojne zvezde estrade. Do sada su svoje učešće potvrdili:

  • Beogradski Sindikat, Dejan Cukić, Dženan Lončarević, Ognjen Amidžić, Frajle, Pol-dens akademija. Cena karte je 300 RSD, ali će biti postavljena i kutija u koju će svako moći da ubaci još koliko može i hoće.

Na humanitarno veče pozvane su i organizacije i preduzeća koja se bave proizvodnjom i prodajom školskog nameštaja, učila, udžbenika, evidencionih obrazaca za škole koje će svojim prilozima pomoći realizaciju ove akcije.

Karte možete kupiti svakog radnog dana do početka koncerta kod školske biblioteke u periodu od 11:00 do 12:00 i od 17:00 do 18:00. Takođe, za karte se možete obratiti i nekom od organizatora putem kontakata objavljenih na fejsbuk-stranici ovog događaja https://www.facebook.com/events/1484391911777918/.

Izvor: https://www.facebook.com/VIbgdgim

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *