Korisne android aplikacije za koje (verovatno) niste čuli

TasteKid

Volite neki film/izvođača/knjigu i želeli biste nešto slično? Ova aplikacija vam omogućava to. Jednostavno ukucate naziv nečega što volite i ona vam izbaci preporuku filmova, serija, izvođača itd.

Wheres My Droid?

U slučaju da ste ugasili ton, a ne znate gde ste ostavili svoj telefon, ovo je aplikacija za vas. Kada pošaljete poruku na svoj telefon sa ’’ključnom’’ reči koju ste podesili, aplikacija se aktivira i pojačava ton, tako da telefon zazvoni.

Phone Addict

Ova aplikacija beleži koliko puta ste koristili svoj telefon na dnevnoj bazi. Takođe, prikazuje kog dana ste ga najviše koristili, računa prosečnu vrednost korišćenja itd.

Fake A Call & SMS

Možete da namestite da šaljete sami sebi lažne poruke ili da ih dobijate od neke osobe. Isto važi i za pozive. Korisno ako želite da izbegnete neku neprijatnu situaciju, naporan sastanak ili dosadnu konverzaciju.

Climatip

Ova aplikacija preporučuje kako da se obučete u skladu s vremenom bez gledanja kroz prozor. Daje informacije o trenutnim vremenskim prilikama na jednostavan i pristupačan način i koristi tople i hladne boje kako bi najlakše interpretirala vreme napolju.

AirDroid

Organizuje vaš telefon preko web browsera, bežično. Premešta stvari sa vašeg telefona i na vaš  telefon bez USB kabla, čak iako uređaj nije u blizini. Takođe, omogućava da šaljete i primate poruke sa velikog ekrana i daje vam opciju da se telefon zaključa ako se izgubi.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *