NAJBOLJI EDUKATORI SRBIJE

Projekat Udruženja „Živojin Mišić“

Devana Technologies je pre nekog vremena otvorila udruženje „Živojin Mišić“ sa namerom da preko tog udruženja sprovodi aktivnosti koje će pozitivno uticati na društvo i sistemski rešavati društvene probleme.

Udruženje „Živojin Mišić“ ove godine pokreće projekat „Najbolji edukatori Srbije“, sa ciljem da nagradi i istakne desetak najboljih učitelja/nastavnika/profesora osnovnih i srednjih škola u Srbiji koji daju izuzetan doprinos obrazovanju.

Želja nam je da dođemo do nekolicine edukatora koji zaista prave razliku u svom poslu. Želimo da istaknemo edukatore koji su inspirativni i kreativni, čiji su časovi drugačiji i zanimljivi, koji organizuju najrazličitije vannastavne aktivnosti, koji imaju odlično opremljen kabinet, koji decu podstiču na rad, istaživanje i proaktivnost.

Cilj nam je da se zahvalimo edukatorima koji čine izuzetne napore i da im pokažemo da se to ceni. Želimo da javno pohvalimo njihov trud i zalaganje i na taj način damo pozitivne primere ostalim predavačima.

Da bismo pronašli najbolje edukatore, potrebna nam je vaša pomoć. Svaki izuzetan učitelj, nastavnik ili profesor koji se izdvaja od ostalih predavača u školi je potencijalni najbolji edukator Srbije. Prijavite ga preko prijavne forme na sajtu Udruženja ili na mail lela.djokic@zivojinmisic.rs.

Najbolji edukatori će biti nagrađeni krajem septembra novčanom nagradom i zajedničkim seminarom, čiji je cilj razmena iskustava i poboljšanje kvaliteta dosadašnje nastave. Edukatore za ovu godinu možete prijavljivati do 15. jula.

Na sledećim linkovima možete pronaći dodatne informacije, kao i link za prijavu:

Online brošura projekta http://issuu.com/zivojinmisic/docs/najbolji_edukatori_srbije

Sajt Udruženja http://zivojinmisic.rs/

Strana „Najbolji edukatori Srbije“ http://zivojinmisic.rs/najbolji-edukatori-srbije/

Prijavna forma na sajtu http://zivojinmisic.rs/posaljite-prijavu/

 

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *