BeoQuest – potraga za blagom

beoquest Svi koji su oduvek maštali da učestuju u potrazi za blagom i vole da provode vreme na otvorenom najzad imaju priliku da ostvare svoje želje. Beograd je bogatiji za jednu novu ideju koja grad stavlja u drugačiju perspektivu i podstiče takmičarski duh.

BeoQuest je prva agencija u Srbiji koja profesionalno organizuje igre potrage po gradu, kao i za privatne i korporativne događaje. Specijalizovani su za osmišljavanje događaja koji se zasnivaju na dinamičnim aktivnostima pogodnim, kako za odrasle, tako i decu.

U subotu, 12. jula, od 19h, će organizovati i prvu “Beogradsku potragu”, takmičenje u rešavanju zagonetki i izazova kroz koje će učesnici otkriti detalje i zanimljivosti grada pored kojih svakodnevno prolazimo ali retko i primetimo. Cilj potrage je da sakupljate odgovore na pitanja koja će vas voditi kroz vreme i prostor. Nije vam potrebna specijalna priprema za učestvovanje – samo domišljatost, mašta i udobna obuća.

Da biste osvojili poene, pa tako na kraju i pobedili, potrebno je da rešite zagonetke, otkrijete detalje na određenoj lokaciji ili što originalnije realizujete zadatu aktivnost i to zabeležite kamerom. Pitanja su pisana tako da jedino ukoliko ste na pravoj lokaciji možete da dođete do odgovora.

Detalje potrage i uputstva za prijavu možete videti na Facebook stranici, a najsrećniji mogu osvojiti i specijalne popuste.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *