Greenland festival

Ovoga leta na Kamenoj Gori, u srcu predivne prirode na neotkrivenom, bajkovitom mestu, od 18. do 20. jula po prvi put će se održati festival pod nazivom GREENLAND – festival koji spaja elektronsku muziku sa adrenalinskim sportovima. Ideja festivala je da se lepote Kamene Gore i uopšte, područja krajnjeg jugozapada Srbije koje itekako ima šta da ponudi, približi mladim ljudima.

greenland_festival

Muzički žanrovi: dance, house, trance

Na festival će nastupiti DJ-evi: Calavera & Manya, Rejv Olupine, Nikola Vemić, Petrovitz Yugoslavia, Stefan Lazarević, Simone Stephanoty, Andol, Kristija  Vučenović, Mister X

Adrenalin park – Besplatan za sve učesnike festivala

U sklopu dnevnih aktivnosti učestvujete u paraglajdingu, spustu niz gelender (spust niz uže od 100m), slobodnom penjanju, kao i planinarenju obeleženim stazama.

U sklopu festivala je organizovan kamp smeštaj. Program počinje u petak 18. jula u 19:00h, a završava se u nedelju 20. jula u 16:00h.

Dnevne ulaznice koštaju 600 dinara, dok se komplet ulaznica za sva 3 dana može kupiti po ceni od 1000 dinara. Ulaznice se mogu naručiti ili uzeti na samom festivalu. Organizovan je polazak iz Beograda po specijalnoj ceni od 2500 dinara koja uključuje komplet ulaznice, Adrenalin park, prevoz i mesto u kampu.

Više informacija možete pogledati na http://www.srbijazamlade.rs/putovanja/jugozapadna-srbija/greenland-festival-18-20-jul, na zvaničnom sajtu http://www.greenland.org.rs i facebook stranici festivala https://www.facebook.com/greenlandfestivalprijepolje.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”6″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *