OBRENOVAC – MESTO DOBRE ENERGIJE

U subotu, 9 avgusta na platou ispred Doma kulture u Obrenovcu, počinje petodnevni festival pod nazivom „Leto u Obrenovcu“. Festival organizuju Građanske inicijative, Kancelarija za mlade opštine Obrenovac i Fondacija mladih Obrenovca, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, EXIT festivala, MTV-a, Coca Cole i mnogih drugih. U toku ovih pet dana građane Obrenovca očekuje bogat kulturni i muzički program, a 12. avgusta na Međunarodni dan mladih biće dodeljenani jubilarna, peta po redu MLADGRAD nagrada.

Festival je pokrenut sa idejom da građanima Obrenovca koji nisu u mogućnosti da sebi priušte odmor usled poplava koje su ih zadesile i rekonstrukcije koja tek sledi, pruži besplatan kulturni i muzički sadržaj. Kako su festival podržali EXIT i MTV, očekuje se bogat muzički program, a neka od imena koja će nastupati su Sevdah Baby, Prti Bee Gee, kao i mnogi drugi bendovi i DJ-evi. Pored muzičkog dela, festival nudi i raznovrstan filmski, pozorišni i plesni program.

Festival će se održati na platou ispred Doma kulture u Obrenovcu od 9. do 13. avgusta, a podršku u realizaciji dali su EXIT festival, MTV, De:Work, Coca Cola, MCF MegaCom, Centar E8, kao i svi izvođači koji za građane Obrenovca nastupaju bez honorara.

Program festivala:

fb najave-02 Small

fb najave-05 Small

fb najave-06 Small

fb najave-07 Small

fb najave-08 Small

Izvor: http://oyf.rs/

[ratings]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *