WEEKEND MEDIA FESTIVAL 2014

Katedra za marketing menadžment i odnose s javnošću je obezbedila 30 besplatnih kotizacija za studente Fakulteta organizacionih nauka za WEEKEND MEDIA FESTIVAL 2014 najveću regionalnu konferenciju  iz oblasti Marketinga, Odnosa s javnošću i Medija.

Konferencija će se održati u Rovinju, od 18. do 21. septembra 2014. godine. Studentska kotizacija omogućava pristup svim predavanjima, panelima, radionicama i zabavama, ali ne uključuje put, smeštaj i hranu.

Pozivamo sve zainteresovane studente da popunjenu prijavu, koju mogu preuzeti OVDEpošalju na mail katedra.marketing@fon.bg.ac.rs do nedelje 31. avgusta 2014. u 23:59h sa naslovom “Prijava WFM 2014 [Ime Prezime]”. 

Nakon finalne selekcije, informaciju o prihvaćenoj prijavi za besplatnu studentsku kotizaciju, prijavljeni studenti će dobiti do srede 3. septembra 2014. godine. Cena kotizacije za ostale učesnike je 415 eura plus PDV. Za odabrane studente biće organizovan put i smeštaj (3 noćenja). Cena prevoza i smeštaja zavisi od broja prijavljenih (oko 100 Evra).

Više informacija o Weekend Media Festivalu možete videti na: www.weekendmediafestival.com.

Katedra za marketing menadžment i odnose s javnošću se zahvaljuje organizatorima Weekend Media Festivala, na obezbeđenim kotizacijama i omogućenoj prilici studentima za dodatnu edukaciju i profesionalno usavršavanje.

[ratings]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *