MBAFair 2014

Septembar je mesec kada proaktivni odlučuju o svojoj budućnosti!

Najvažniji događaj na kome će mladi i ambicioznih ljudi odlučivati „šta dalje“ i „kuda sa svojom karijerom“-– MBAFair™ 2014 održaće se u prestižnom Hyatt Regency Hotelu u četvrtak, 18. septembra od 16:00 u Beogradu. Očekuje se blizu dvadeset izlagača, vodećih evropskih, američkih i domaćih biznis škola i preko 500 posetilaca – visokokvalifikovanih mladih profesionalaca.

MBAFair 2014 8

11. Međunarodni sajam master, MBA i doktorskih studija, stipendija, profesionalnog razvoja i korporativnog treninga – MBAfair™ 2014 ponudiće svima onima koji žele da unaprede svoja znanja i sposobnosti, pregršt novih informacija, korisnih u procesu daljeg obrazovanja.

Osnovan 2006. godine, MBAfair™ izgradio je reputaciju zasnovanu prvenstveno na predstavljanju najboljih biznis škola iz Amerike, Austrije, Engleske, Italije, Francuske i Srbije. Posetiocima je omogućeno i besplatno prisustvovanje predavanjima lidera iz oblasti biznisa i menadžmenta.

 MBAFair 2014 6

MBAfair™ pruža posetiocima jedinstvenu priliku da upoznaju predstavnike najboljih fakulteta i centara za neformalno obrazovanje – sve pod istim krovom. Prisustvovanjem ovom događaju zainteresovani će naučiti više o mogućnostima daljeg školovanja, dobiti savete kako bi njihovo napredovanje i dalje usavršavanje išlo u pravom smeru, imaće priliku da se upoznaju sa opcijama studiranja u inostranstvu putem stipendija, koje celu priču čine dosta realnijom i pristupačnijom.

Ulaz za posetioce je besplatan, a sve što je potrebno je registracija OVDE ili na ulazu na dan sajma.

Više informacija možete naći na http://www.mbafair.net ili facebook stranici MBAfair Belgrade

MBAFair 2014 7

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *