Naučni skupovi iz oblasti menadžmenta kvaliteta i standardizacije na FON-u

Poštovane koleginice i kolege, obaveštavamo Vas da će se na Fakultetu organizacionih nauka od 8. do 11. septembra 2014. godine održati dva naučna skupa iz oblasti menadžmenta kvaliteta i standardizacije:

The 19th EURAS Annual Standardisation Conference: “Cooperation among standardisation organisations and the scientific and academic community”, od 8. do 10. septembra 2014. godine. Više o ovom skupu možete naći na www.euras.org.

The 11th International conference “Standardization, protypes and quality: a means of Balkan countries’ collaboration”, od 9. do 11. septembra 2014. godine. Više o ovom skupu možete naći na www.11thconference.fon.bg.ac.rs.

Posebno Vam skrećemo pažnju na predavanja uglednih predavača po pozivu:

• Awilo Ochieng Pernet, predsednica Codex Alimentarius komisije, Švajcarska;

• Reinhard Weissinger, Međunarodna organizacija za standardizaciju ISO, Švajcarska ;

• Eberhard Seifert, Vienna University of Economics and Business, Nemačka;

U sklopu 11. Internacionalne konferencije 10. septembra, Reinhard Weissinger (ISO) će održati prezentaciju studijskog programa Master studija “Standardization, Social Regulation and Sustainable Development”, Univerziteta u Ženevi, Švajcarska. Studenti koji su završili FON, a sada studiraju na ovom programu koji je sličan programu Menadžmenta kvaliteta i standardizacije na FON-u, govoriće o svojim iskustvima prilikom upisivanja na ovaj program. Henk de Vries, predsednik Evropske akademije za standardizaciju (EURAS), održaće radionicu o pisanju naučnih radova 11. septembra. Aktivno učešće u ovoj radionici se preporučuje svima koji žele da se bave naučno-istraživačkim radom. U ime Katedre za menadžment kvaliteta i standardizaciju, pozivamo Vas da prisustvujete ovim konferencijama. Programi konferencija kao i informacije o načinu prijavljivanja za prisustvovanje nalaze se na sajtu www.uk.fon.rs.

Katedra za menadžment kvaliteta i standardizaciju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *