Četvrti međunarodni festival stand up komedije u Beogradu

StandUpFest 2014.

 StandUp

Oktobarski StandUpFest, četvrti po redu, održaće se od 3. do 5. oktobra u Beogradu.

Prva dva dana program će biti smešten u Dvoranu Doma Sindikata, dok će treći dan festivala biti održan u klubu komedije Ben Akiba, čiji je suosnivač Standup.rs, producent festivala.

Ove godine program je koncipiran tako što će publika imati prilike da vidi regionalan stand up prvog dana u Domu Sindikata, a drugog dana nastupiće Reginald Hunter, jedan od poznatijih stand up komičara u svetu. U Domu Sindikata prvog dana nastupiće stand up komičari iz regiona, na čelu sa stand up komičarima iz organizacije Standup.rs, zatim komičarka iz Slovenije Martina Ipša, makedonski glumac i stand up komičar Saško Kocev i Goran Furjan iz Hrvatske. Za prvo veče je planirano čak osam nastupa, a program će voditi Srđan Dinčić. Treće, klubsko veče će biti organizovana revija stand up nastupa komičara u klubskom ambijentu.

Slogan ovogodišnjeg festivala je #StandUpiranje.

Ulaznice za 3. i 4. oktobar su u prodaji od 1. septembra na blagajni Doma Sindikata

Promo video:

3. oktobar-Dvorana Doma Sindikata

Srđan Dinčić (Standup.rs), voditelj progama i čovek od reči: stand up komičar, aforističar, scenarista, tviteraš, Sablasni kosač (kada se iznervira od svega)… Poznat svima osim samom sebi.

Radomir Nestorović, jedan od novih komičara organizacije Standup.rs. O sebi je rekao:„Nije rođen u Beogradu. Jednom prilikom je kupio povratnu kartu do Novog Sada,pa je ostao da živi tamo jer je morao da je vrati. Od kad je upisao Filozofski fakultet, stalno meditira tj. po ceo dan samo sedi i ne radi ništa.“

Igor Krišan je jošjedan novi komičar na nebu organizacije Standup.rs, a za sebe je rekao: „Srećno oženjen (na opšte čuđenje svih žena i devojaka sa kojima se zabavljao, dakle ni jedna, ni druga ne mogu da veruju), otac dvojice sinova. Zaposlen u jednoj stranoj banci, sa sedištem u Novom Sadu, na svoje opšte zaprepašćenje da mu je neko dao ozbiljan posao.” Zato je rešio da preseče zablude porodice da se uozbiljio i počeo da se bavi stand up komedijom.“

Jelena Radanović (Standup.rs), stand up komičarka, voditeljka radio emisije, sociolog po struci, „drama queen“ u poslu i životu. Kada vodi emisiju želi da je na sceni, kada je na sceni, želi da uči kod kuće a kada je kod kuće piše tekstove koji će vas veoma zasmejati.

Goran Furjan (HR),dragi gost iz zagrebačke ekipe „Studija smijeha“, već godinama u stand up komediji, tattoo majstor i čovek kome su oči uvek crvene zbog adrenalina.

Aleksandar Perišić (Standup.rs), stand up komičar koji se, od početka karijere koja traje četiri godine, bavi crnim humorom. Zbog crnog humora ga je ostavila devojka, preselio se u Beograd, završio je radeći na građevini i nije odustao.

Nesha Bridges (Standup.rs), čovek sa hiljadu glasova, u glavi. Isto toliko na sceni. Poznat po imitacijama ljudi koje niko ne poznaje. Mainstream je okusio sa hitom „Riki Martine“, posle koga ga je milionska publika prihvatila a stand up komedijom se profesionalno bavi od 2011. godine kada je postao član organizacije Standup.rs.

Martina Ipša (SLO)

Saško Kocev (MK) je profesionalni glumac koji se bavi stand up komedijom iz velike ljubavi, a publika to vidi čim se pojavi na sceni. Sa Saškom nikada nema ni jednog jedinog problema, osim što ne želi da siđe sa scene kada uzme mikrofon u ruke.

Saško Kocev

4. oktobar-Dvorana Doma Sindikata

Nikola Silić (Standup.rs), video maher i stand up komičar. Od komjutera se pomera isključivo kada mora da nastupi na sceni. Sve ostalo, ionako može da radi iz svoje fotelje.

Reginald D. Hunter

Nakon rasprodate turneje po Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu i Skandinaviji američki komičar s britanskom adresomReginald D. Hunterdolazi uBeograd.

Reg Hunter

LjubiteljihumoranaengleskomjezikuimaćeprilikudauživajuunjegovojskorodvočasovnojpredstaviReginalDHunterinEurope: Aniggarunsthroughit – kojanaStandUpFestudvoraniDomaSindikatadolaziusubotu, 4. oktobra 2014. u20 časova.

Međunarodna politika, kulturološke razlike s obe strane bare, seks i ljubavne veze njegove su muze.

5. oktobar-BenAkiba comedy club & bar

#StandUpiranje u prvom klubu komedije & stand up after party

Nastupi komičara iz Srbije i regiona

Marina Orsag (Zg)   Tihomir Paravina (Zg)   Ivan Nikolić (Standup.rs)   Srđan Dinčić (Standup.rs)

  • Blagajna – prodaja karata u Domu Sindikata
  • tel: 011/3234-849
  • Radno vreme: 13 – 22h
  • Cena ulaznice za 3. oktobar: 500,600 i 800 dinara
  • Cena ulaznice za 4. oktobar: 800 i 1000 dinara
  • Ben Akiba comedy club & bar, Braće Krsmanovića br. 6, Savamala
  • E-mail za rezervacije: standup@standup.rs
  • Telefon za rezervacije: 060/30 60 122
  • Cena ulaznice za 5. oktobar: 500 dinara

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *