Neka ovaj doček Nove godine bude nezaboravan!

– Gde ćeš za Novu godinu?

– Nemam pojma. Iskreno, dosadili su mi ti dočeci – ista muzika, isti ljudi, ista mesta, a potrošim mnogo novca.

Da li vam je ovakav razgovor poznat? Doček Nove godine može da bude itekako zanimljiv, zabavan i nezaboravan, ako odaberete pravu destinaciju i dobro društvo. Društvo morate sami da izaberete, a za destinaciju vam mi možemo pomoći.

Poslednjih par godina mnogo ljudi odlučuje da Novu godinu dočeka u nekom evropskom gradu. Neke od najpopularnijih destinacija su Krakov, Amsterdam, Istanbul, Atina, Beč, Prag.

Potrudili smo se da organizujemo putovanja za svaki od ovih gradova, a ponude uključuju upoznavanje grada, fakultativne obilaske znamenitosti i garantuju nezaboravnu zabavu u najluđoj noći. I sve to po pristupačnim cenama.

Krakov  (95 evra, 29. decembar – 3. januar)

krakov nova godina

Ovaj grad se nalazi na jugu Poljske. Predstavlja administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turistički centar regije, a po mnogima i cele države. Ukoliko želite da preko dana posetite jedan od najstarijih univerziteta u Evropi, Rudnik soli koji će vas ostaviti bez daha ili koncentracioni logor, Aušvic, iz II svetskog rata koji se od 1979. nalazi pod zaštitom UNESCO-a, a uveče da osetite atmosferu najboljih diskoteka Krakova ili da Novu godinu dočekate na trgu u centru grada – ovo je prava destinacija za vas.

Beč – Bratislava (100 evra, 29. decembar – 3. januar)

Bec nova godina

Ova ponuda vam omogućava da obiđete sve najvažnije i najlepše simbole, kako Bratislave, tako i Beča i da Novu godinu dočekate na ulicama i trgovima Beča kako tamošnja tradicija nalaže. Bratislava i mi ćemo vam pokazati Jevrejsku četvrt, Katedralu Sv. Martina koja je najveća i najstarija crkva u Bratislavi, Stari trg sa Rolandovom fontanom, Biskupsku palatu, Narodno pozorište, Staro mesto sa starom gradskom većnicom. Beč i Austrija, takođe, imaju odličan „meni“. Videćete Trg Marije Terezije, Parlament, Gradsku kuću, Operu, Univerzitet, Hofburg – kompleks palata, katedralu Sv.Stefana, koja poseduje najčuvenije zvono u Evropi “Pumerin”, koje danas zvoni samo za Novu godinu. Čuveni dvorac Šenbrun i palata Belvedere zauzimaju posebno mesto u našoj ponudi.

Atina (110 evra, 29. decembar – 3. januar)

ATINA NOVA GODINA

Atina predstavlja kolevku zapadne civilizacije. Jedan je od najstarijih, ne samo grčkih i evropskih već i svetskih gradova čija se istorija beleži preko 3400 godina. Smatra se začetnicom demokratije. Centar je ekonomskog, političkog i kulturnog života u Grčkoj, rodno mesto Sokrata, Perikla, Sofokla i drugih značajnih filozofa, pisaca i političara. Grad koji je toliko toga pružio svetskoj istoriji i kulturnoj baštini obiluje znamenitostima koje bi svako trebalo da poseti. Trg Omonija, Trg Sintagma gde se nalazi Parlament i straža Evzona, Olimpijski stadion, Zevsov hram, Hadrijanova vrata, Bajronov spomenik, Nacionalna biblioteka predstavljaju samo deo onoga što Atina i Grčka mogu da vam pruže. Kao i u svim velikim gradovima Evrope, pa tako i u Atini – doček se organizuje na trgovima i ulicama grada. Za one koji žele da osete atmosferu u nekom od najpoznatijih gradskih klubova u najluđoj noći, Atina ima veoma raznovrsnu ponudu.

Prag (115 evra, 29. decembar – 3. januar)

prag nova godina

Prag je jedan od najpopularnijih gradova u istočnoj Evropi. Njegova privalačnost je u 600 godina staroj arhitekturi netaknutoj tokom ratova. Grad sagrađen pokraj reke, Vltave, nikada nije prestao da očarava posetioce, slikare, fotografe i pesnike. Nova godina se tradicionalno dočekuje na gradskim trgovima i ulicama, a možete zamisliti kako je dočekati Novu godinu u gradu za koji kažu da je još lepši kada pada sneg. Nezaboravno, zar ne?

Karlov most, Trg Malteških vitezova, Staromestski trg Orloj, Tinska crkva, Celetna ulica, kuća Franca Kafke, Prašna kula, Obecni dum, Karlov univerzitet, Vaclavski trg, Nacionalni muzej, crkva Loreto, palate Lobkovic, Valenštajn, Šternberg, Tuskani, katedrala Sv. Vita su samo neke od znamenitosti ovog grada koje ćete biti u prilici da posetite. Takođe, organizovan je i izlet za Karlove Vari, čuvenu češku banju u kojoj se nalaze crkve Sv. Marije Magdalene i ruska pravoslavna crkvu Sv. Petra i Pavla. Hoteli, kuće i ulice ove banje će vas sigurno oduševiti.

Istanbul (135 evra, 29. decembar – 3. januar)

istanbul nova godina

Istanbul leži na dva kontinenta, predstavlja jedinstven spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i  osmanlijska. Grad koji ima Zlatni Rog, Galata most i Galata kulu, Džamiju Selimija, Dolmabahče palatu, Bešiktaš, Ortokoj kvart, Čemberlitaš, Rumenli hisar – čuvenu vizantijsku tvrđavu, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kulu, Aja Sofiju, Plavu džamiju, Topkapi palatu, Vaseljensku patrijaršiju i Kapali čaršiju će sigurno učiniti ovaj doček Nove godine uzbudljivim, zanimljivim i zabavnim.

Odlična destinacija i odabrano društvo moraju da rezultuju dobrim provodom, zar ne? Rezervišite svoje mesto do 27. septembra do kada traje promotivni period! Dočekajte Novu godinu u nekom od ovih gradova i pružite sebi iskustvo, avanturu i putovanje koje ćete dugo prepričavati!

Nakon prolećnih ekskurzija i Balkan fun prvomajskog party putovanja, nakon Summer fun-i vrelih letnjih dana i žurki dolazi hladnije vreme, ali to ne znači da zabava prestaje. Fun Group Travel Company ima i brend Winter fun koji je osmišljen da baš u tom periodu hladnije jeseni i zime mladima omogući da putuju i zabavljaju se. U okviru Winter fun sezone putovanja Fun Group Travel Company organizuje dočeke Novih godina u najlepšim evropskim metropolama.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *