Otvorena audicija za prijem druge generacije polaznika LEKART EDUKATIVNOG CENTRA

LEKART EDUKATIVNI CENTAR je jedinstveni edukativni centar u našoj zemlji koji je osnovao jedan od najtalentovanijih i najnagrađivanijih glumaca sa naših prostora, Branislav Lečić, sa ciljem da pomogne pre svega deci i mladima ali i svakom čoveku da otkrije sebe i kroz umetnost pronađe put samoostvarenja i sreće.

LEKART je:

Interdisciplinarni – škola koja omogućava sintetizovano znanje iz različitih kreativnih oblasti: glume, režije, muzike, plesa, komponovanja, slikanja, kreativnog pisanja, novinarstva i nastupa u medijima.

Inovativni – umesto reprodukcije znanja koja je karakteristična za klasično obrazovanje akcenat je na razvoju sposobnosti i veština kao i kreativnog promišljanja.

Interaktivni – Nema ex-cathedra predavanja već se uči kroz kreativni dijalog, interakciju sa polaznicima i praktičan rad.

Svako nam je bitan – nema ograničenja u pogledu starosti, prethodnog obrazovanja i iskustva polaznika.

Škola koja se voli – svi kursevi su bazirani na edukaciji kroz IGRU sa idejom da igrom pomognemo svakom čoveku da dođe do svoje suštine.

LEKART EDUKATIVNI CENTAR iza sebe ima uspešnu prvu generaciju polaznika koji su pohađajući programe glume i režije, glume za decu, muzike i komponovanja, novinarstva, pevanja, slikarstva i plesa i scenskog pokreta otkrili i razvili svoje talente za različite oblike umetnosti. Šta su polaznici naučili i podelili sa publikom na javnom času možete pogledati ovde:

Druga po redu, velika otvorena audicija za prijem novih članova u LEKART EDUKATIVNI CENTAR održaće se 27. septembra u 14h u UK Palilula. Prijava za audiciju se vrši slanjem video priloga u trajanju od 1 minuta na office@lekart.rs. Za najbolje su obezbeđene jednogodišnje stipendije!

Novu generaciju polaznika LEKART EDUKATIVNOG CENTRA očekuju i dva nova programa: sam svoj PR i scenario i kreativno pisanje.

Više informacija o edukativnom centru možete dobiti putem web sajta www.lekart.rs kao i zvanične Facebook stranice https://www.facebook.com/lekartedu.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *