Reginald D Hunter na međunarodnom festivalu stand up komedije u Beogradu

U okviru velike evropske turneje Reginald D Hunter gostovaće 4. oktobra od 20 časova u Domu Sindikata na međunarodnom festivalu stand up-a.

Standup.rs iz Beograda i program London Calling Comedy u saradnji s Mick Perrin Worldwide i Mandy Ward Artist Management odlučili su da jesen u dvorani Doma Sindikata započnu s novom dozom vrhunskog humora na engleskom jeziku.

Nakon rasprodane turneje po Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu i Skandinaviji američki komičar s britanskom adresom Reginald D. Hunter dolazi u Beograd. Ljubitelji humora na engleskom jeziku imaće priliku da uživaju u njegovoj skoro dvočasovnoj predstavi REGINALD D HUNTER IN EUROPE: A NIGGA RUNS THROUGH IT. U petnaestak godina komičarske karijere Reginald je postao jedno od najupečatljivijih komičarskih imena u Velikoj Britaniji. Životno iskustvo dečaka s američkog juga i oštar kontrast sa sadašnjim životom odraslog crnog muškarca u Britaniji, nesumnjivo su uticali na njegov humor. Hunter je redovan gost britanske televizije i tamošnjih najpoznatijih komičarskih programa – Have I Got News For You (BBC), Live at the Apollo (BBC 1), It’s Only A Theory (BBC 4),8 Out of 10 Cats (Channel 4). Međunarodna politika, kulturološke razlike s obe strane bare, seks i ljubavne veze njegove su muze. Reginal je vrlo iskren, materijal mu je kontraverzan i izuzetno zabavan a nastup.

https://www.youtube.com/watch?v=e5Qbs4vOUvg&feature=player_embedded

Cene ulaznica za 4. oktobar: 800 i 1000 dinara

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *