Dodir Pariza – 24. međunarodni sajam i kongres kozmetike

Sajam kozmetikeHala 2 Beogradskog sajma 11. i 12. oktobra biće pravo mesto za sve one koji vode računa o svom izgledu i o svom zdravlju ili se profesionalno bave negom lepote. Dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema 190 izlagača.

Ukoliko dolazite na sajam, naoružajte se strpljenjem i dobro organizujte, jer 3 000 kvadrata izložbenog prostora nije lako obići. A na sajmu možete naći: profesionalnu kozmetiku, kozmetiku za negu kose, gelove i akril za nadogradnju noktiju i nail art, solarijume, aparate najnovije generacije i još mnogo toga. Mnoge firme će upravo na sajmu predstaviti novitete, organizovati promocije svojih proizvoda i demonstracije metoda rada. Uz neizostavne sajamske popuste i bogatu ponudu sigurni smo da sa sajma nećete otići razočarani i praznih ruku. Ako su vam uz proizvode potrebni i saveti stručnjaka, nemojte oklevati da potražite stručno mišljenje i pomoć. Toliki broj profesionalaca, doktora i kozmetologa u službi očuvanja lepote na jednom mestu možete naći samo dva puta godišnje i to na sajmu kozmetike Dodir Pariza.

A ukoliko na sajam ne dolazite u potrazi za proizvodima, već u potrazi za novim saznanjima, posetite srpsko-italijanski kongres Beauty & Spa. Tema kongresa biće: starenje i podmlađivanje. Kongres će se sastojati iz kongresnih predavanja, workshop-ova i panel diskusija. Eminentni stručnjaci iz oblasti kozmetike, wellness-a i spa iz zemlje i iz inostranstva biće predavači na kongresu, a spomenućemo samo neke od njih: dr Vera Zec, dr Andrea Bovero, predsednik asocijacije CIDESCO Italija, Alessandro Paoletto, potpredsednik asocijacije CIDESCO Italija, dr Vesna Ignjatović Stojiljković, prof. dr Slavica Šiler Marinković i mnogi drugi.

Slušaocima kongresa će biti dodeljeni sertifikati o prisustvovanju kongresu. Ulaz na kongres je besplatan. U okviru kongresa biće održan CIDESCO workshop. Prisustvovanje ovom workshop-u je takođe besplatno i omogućava dobijanje CIDESCO sertifikata. Za dobijanje CIDESCO sertifikata potrebna je prethodna prijava. Ovaj sertifikat se plaća. Sve ljubitelje makeup-a očekuje 2. međunarodni face and body art festival. Ovaj festival održava se pod okriljem Svetske bodypainting asocijacije i Body art asocijacije Srbije. Takmičenje će biti održano u dvema kategorijama takmičenja, face painting i body painting,na temu igre na sreću.

Na jesenjem sajmu bićete u prilici da vidite i naučite najbolje tehnike šišanja, kolorisanja, modeliranja kose koje su aktuelne u gradovima poput Njujorka, Londona, Pariza, Milana.

Preko 20 000 posetilaca, preko 3 000 kvadrata izložbenog prostora, preko 190 izlagača.

Posetite sajam kozmetike i nege kose Dodir Pariza i uverite se šta je to što ovu manifestaciju dovodi u Beograd već 12. godinu zaredom.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *