Konkurs – Biznis i kreativnost

Mreža za Poslovni Razvoj u okviru svog projekta Škola Poslovnih Veština otvara konkurs za polaznike radionica na temu “Biznis i kreativnost”, koje će biti održane tokom vikenda u oktobru i novembru mesecu u Beogradu. Polaznici radionica imaće prilike da čuju kako su naši predavači uspeli da sprovedu svoje ideje u delo. Radionice će biti interaktivnog tipa, gde će se kroz diskusiju sa predavačima razvijati kreativnost učesnika kako bi je iskoristili na što bolji način u sopstvenom biznisu.

Radionice su namenjene studentima svih fakulteta, kao i učenicima IV razreda srednjih škola. Prilikom prijave na konkurs potrebno je:

  • Priložiti CV (ne duži od 3 strane A4 formata)
  • Odgovoriti na pitanje “Zašto želite da učestvujete?” – u posebnom word dokumentu dati odgovor na pitanje (do 250 reči)

Prijave treba poslati na mejl: spvkonkurs@outlook.com sa naslovom „Aplikacija – Biznis I Kreativnost”. Konkurs je otvoren do 14.oktobra do 23:59h. Nakon završenih radionica, polaznici će dobiti sertifikate.

Škola Poslovnih Veština je projekat u okviru nevladine organizacije Mreža za poslovni razvoj. Ciljevi ovog projekta jesu pružanje mogućnosti za edukaciju mladih studenata za bolje i efikasnije uklapanje u društveno i poslovno okruženje, zatim pružanje mogućnosti poboljšanja položaja mladih ljudi kroz prakse i stipendije kako bi mladi mogli da se usavrše i na pravi način primene stečena znanja i iskustva.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *