Sajam kozmetike u Beogradu

Međunarodni sajam kozmetike, 24. po redu, održao se u Beogradu 11. i 12. oktobra na Beogradskom sajmu. Ovaj sajam kozmetike koji je nosio naziv „Dodir Pariza“ je bio jako posećen: od onih koji vode računa o svom izgledu, preko ljubitelja šminki do onih koji se profesionalno bave negom kose, estetikom i zdravljem. Svoje proizvode i usluge predstavilo je posetiocima više desetina izlagača iz zemlje i inostranstva.

Fokus ovog sajma bio je bačen prvenstveno na negu kose i noktiju, a posetioci su takođe imali prilike da posete i neke štandove kozmetičkih kuća na kojima su svetski priznati dermatolozi pružali savete i nudili proizvode za sve one koji su bili zainteresovani za negu kože i lica.

Za one koji su želeli da pronađu više informacija za negu kose tu su bili i frizerski štandovi čiji su stručnjaci pružali savete od nege kose do boje koja bi vam najviše stajala.

Bio je takođe organizovan i edukativni centar i radionice vezane za novine u svetu lepote koji su mogli da posete svi oni koji su došli na sajam. Workshop je bio otvoren za sve.

Najveći prostor na sajmu kozmetike ipak je imao Alexandar Cosmetics koji je svojim ljubaznim osobljem mamio osmehe na licima. Od saveta za šminkanje koji su davali ljudi iz NYX-a, do onih koji su radili u mini prodavnici ljubazno su pomagali posetiocima u izboru najboljeg proizvoda. Bili su na raspolaganju za svaku kategoriju koja vam je potrebna: od nege kose, preko šminke do nege noktiju.

Pored kozmetike, održan je i Face and Body art festival pod okriljem svetske Bodypainting asocijacije i Bodyart asocijacije Srbije.

Sajam kozmetike je bio pravi raj za one koji su želeli da saznaju šta je novo u svetu kozmetike i uživaju u još zabavnijem programu.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *