EY program budućih lidera 2014: “Learn today – lead tomorrow”

Ove godine, revizorsko-konsultantska kompanija Ernst &Young po drugi put samostalno organizuje studiju slučaja u cilju razvijanja studenta u okviru svoje strategije za razvoj – Program Budućih Lidera.

Sa zadovoljstvom poziva sve zainteresovane studente is Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine da učestvuju u izazovu „Learn Today – Lead Tomorrow.Program je koncipiran kao takmičenje tročlanih timova koji predstavljaju svoje studije slučaja za postavljeni problem koji će biti objavljen 13. oktobra 2014. na našoj zvaničnoj Facebook stranici – EY Serbia Careers(https://www.facebook.com/eyserbiacareers).

Zainteresovani treba da pošalju svoj CV i predlog rešenja postavljenog zadatka (prezentacija u programu Power Point sa maksimalno 15 slajdova) i, ukoliko postoji, propratni materijal na adresu hr.serbia@rs.ey.com do 1. novembra 2014. u 17časova. Kompletna prijava može biti na srpskom ili engleskom jeziku, prema slobodnom izboru učesnika.

Konsultacije će biti održane 24. oktobra 2014. u EY kancelariji u Beogradu u periodu od 10do 15 časova. Prijave za konsultacije potrebno je poslati najkasnije do 20. oktobra na hr.serbia@rs.ey.com

Žiri će do 15. novembra 2014. odabrati deset najboljih ponuđenih rešenja. Članovima izabranih timova će biti omogućeno da prisustvuju EY radionici „Presentation Skills“, 25. i 26. novembra u EY kancelariji u Beogradu koja će pomoći takmičarima da na najbolji način predstave svoj rad. Rok za dostavu konačne verzije rešenja zadatka je 1. decembar 2014.

Finalno takmičenje će biti održano 4. decembra 2014. u 13 časova, u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu.

Takmičari iz prvih pet najbolje plasiranih timova ulaze u proces selekcije za EY stipendije tokom čitavog školovanja kao i za zaposlenje u EY-u.

Za više informacija kontaktirajte nas na hr.serbia@rs.ey.com

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *