Novi programi Dnevnog Kulturnog Pogona u KST-u!

S početkom nove akademske godine, nove jesenje sezone u KST-u javljaju se i novi programi Dnevnog Kulturnog Pogona ovog kluba. Pored već poznatog projekta Rock’n’Roll u Podne, čiji će se program takođe nastaviti u ovoj sezoni, pokreću se i dva nova:

  • KST Hor
  • StandUp komedija petkom

KST hor je osmišljen tako da svi koji su talentovani ili misle da jesu i koji žele da učestvuju i pevaju u okviru KST porodice, dobiće priliku da pri pojedinim manifestacijama i organizacijama to i učine. Ukoliko  mislite da imate muzičkog talenta, oduvek ste želeli da, bar na trenutak, pobegnete od silnih zadataka, kolokvijuma, jednačina, formuli i grafikona,  želite da uradite nešto kreativno i opuštajuće, onda  je KST-ov hor pravo rešenje za vas!

Od sada i vi možete da budete izvođački deo KST-a, i to u grupi! Svi koji imaju muzičkog iskustva, znanja ili talenta (ili smatraju da imaju) pozvani su da nam se pridruže. Prijave slati do 18.10. na adresu hor@kst.org.rs.

Prvi nastup StandUp komedije održaće se u petak 17. oktobra u 13 časova, u prostorijama Kluba Studenata Tehnike, a publiku će zabavljati pregršt komičara:

Bojan Tijanić, koji je proveo 10 godina u vojsci, ali je svoj životni poziv našao na poslu konobara. Pre toga je morao da odbije posao u fabrici stakla, jer, kako kaže, nije hteo da duva u toku radnog vremena. Ljubitelj je i životinja, omiljena mu zavisi od toga šta je ručao tog dana.

Filip Ugrenović, jedini fizički nedostatak mu je orden Tome Nikolića. Nekada je stalno išao u biblioteku, ali je na kraju popravio toalet kod kuće. Priča se da je Mona Liza viđena na njegovom prvom nastupu, a time je i razrešena tajna njenog osmeha.

Aleksandar Vazić, njemu neće biti problem da vas nasmeje, ali problem će biti da ne skine donji veš. Ćuti često, ali samo u sebi. Iako živi u Žarkovu, smatra da mu to nije najsmešnija osobina. Mnoge majke ga žele za zeta. Ipak, zetovi nisu baš oduševljeni.

Miroslav Đorđević, poznatiji kao novosadski Lord od Bede. Nastupao od Subotice do Kosovske Mitrovice, kao Sloba svojevremeno. Umalo isto tako i prošao. Umetničko ime dobio je po cigaretama, iako niti puši, niti pije, niti je išta od ovoga istina.

Stefan Balaž, čije devojke kažu da on kao da nije sa ovoga sveta. Nisu daleko od toga, sa Bežanije je. Čak i da vam ne bude smešan, čovek dolazi 74-kom, a za to morate odati priznanje. To mu je i omiljena robna marka. Prave marke nikada nije video. A ni televizor.

Miodrag Stošić, voli da izlazi u KST, ali iz njega malo teže. Ima i bend, ali savetujemo da je bolje da čujete kako priča nego kako peva. S juga je, pa zato daje ljudima da ga dotaknu. Izdao je i knjigu, ali više izgleda kao neko ko je izdao Srbiju.

Postanite deo Dnevnog Kuturnog Pogona KST-a, kao član ili kao posmatrač, dođite da uvećamo KST porodicu i da se držimo zajedno, kao i dosadašnje studentske generacije.

Čekamo vas u najstarijem studentskom beogradskom klubu!

KST

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *