Plaćena praksa u Rusiji

Global Talent program je program stručnih praksi u inostranstvu AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo, nudi mogućnost za stručno usavršavanje u oblasti obrazovanja.

Praksa u RusijiObrazovne/edukativne prakse nude profesionalno iskustvo u oblasti edukacije i predavanja stranih jezika u obrazovanju odraslih i dece. Ova edukaciona praksa održava se u Rusiji, u gradu Rostovu na Donu, u trajanju od 3 meseca, u centru za jezike pod nazivom „Sovershenstvo “.

Centar za jezike „ Sovershenstvo “ jedan je od vodećih u svojoj oblasti u Rostovu na Donu. Standardi kvaliteta učenja kako za studente tako i za predavače odgovaraju internacionalnim standardima. Praktikant će predavati engleski jezik osobama različitih nivoa znanja i uzrasta, pojedinačno i u grupama. Vodiće i organizovati tematske debate sa učenicima na nedeljnom nivou. Učestvuje takođe u aktivnostima drugih predavača i organizovanju zajedničih aktivnosti. Tokom trajanja prakse obezbeđena je recepcija pri dolasku u Rusiju.

Radno vreme je od 9h do 21h, sa totalnim fondom od 40 radnih časova nedeljno, sa ponekom radnom subotom.

Mesečna plata iznosi 800 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želite da se informišete o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možete popuniti prijavu na ovom linku: PRIJAVA i bićete kontaktirani u roku od 48h, a prijave su već u toku.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Diplomirani student ili student završne godine fakulteta/više škole
  • Odlično – vrlo dobro poznavanje engleskog jezika
  • Posedovanje veština podučavanja stranog jezika
  • Posedovanje liderskih i prezentacionih veština kao i organizacionih veština

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu web stranicu www.globaltalents.rs ili Facebook stranicu.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *