Konferencija „Novi Lideri“ Ideja. Inicijativa. Inspiracija.

I ove godine, kao završni događaj projekta „Novi Lideri“, biće održana Konferencija Novih Lidera 13. i 14. novembra, a Narodna banka Srbije je opet mesto gde se lideri sastaju. Projekat sprovodi međunarodna studentska organizacija AIESEC, a podržan je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Sam projekat „Novi Lideri“ pokrenut je 2006. godine sa idejom da se jača liderstvo u Srbiji i da se mladi podstaknu na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa kako bi pozitivno uticali na društvo.

DSC_0877 (2)Konferencija okuplja oko  200 mladih, proaktivnih učesnika iz cele Srbije, koji žele da čuju iskustva i savete ostvarenih lidera iz naše zemlje i regiona. Samo neki od lidera koji će, svojim životnim pričama, motivisati mlade da se bore za svoje ideale, stavove i ideje jesu Nenad Borovčanin, Milena Vujičić, Darko Soković, Boško Nektarijević, Dragana Kojičić Marjanović, Vladimir Leličanin, Marko Živić, Andrija Gerić, Nikola Vučićević, Stevan Filipović, Nadya Zhexembayeva i mnogi drugi.

Kroz konferenciju ćemo kreirati mrežu lidera koji će se povezati i deliti ideje i iskustvo, osmišljavati zajedno korake za buduće liderske akcije, a učesnici će takođe proći kroz radionice i predavanja naših partnera.

Kao i prethodne godine, projekat je finansiralo Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Ukoliko se vi nalazite među mladima koji žele da steknu, ali i podele svoja znanja, vizije i ciljeve, razvijajući liderske sposobnosti, možete se prijaviti za učešće na Konferenciji Novih Lidera na sledećem linku.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *