Salsa motion weekend

Početkom decembra stiže nam deveti Salsa Motion Weekend koji će biti održan u Beogradu, od 5. do 7. decembra.

Kao i prethodnih godina u planu je veliki broj razvnovrsnih radionica: LA, NY i Cuban salsa, Rueda de Casino, bachata i kizomba, reggaeton/dancehall, cha cha cha, latin contemporary, zouk i još mnogo toga, za sve nivoe, od potpunih početnika do naprednih plesača.

Pored standardne i proverene instruktorske ekipe iz regiona nosioci seminara biće instruktori iz inostranstva: Alfredo Tores (Cuba), Moe Flex (UK), Adel i Diaz (Cuba) i AmeDee (France). Ovo je samo deo instuktorske ekipe, a očekuju se još neka interesantna imena do početka festivala.

Ove godine biće održano i treće Salsa & Bachata Open takmičenje gde će plesni parovi moći da se takmiče u kategorijama LA, NY i Cuban salsi i bachati.

Osim interesantnih radionica i takmičenja organizatori su pripremili i plesni sajamgde će biti izložena plesna oprema i promocije drugihplesnih festivala i dešavanja u regionu.

Naravno, posebnu draž čine tri velike salsa žurke a kako nam u goste dolazi Moe Flex koji je odličan animator očekujemo izuzetno dobru zabavu i gala veče sa nastupima instruktora.

Program i lokacije održavanja radionica biće objavljene naknadno. Organizator festivala je plesna škola Primera iz Beograda, www.salsaprimera.com. Opširnije informacije možete pogledati na sajtu www.salsamotionweekend.com

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *