Konkurs za nove članove Centra za razvoj karijere

FON-ov centar za razvoj karijere osnovan je 2004. godine na Fakultetu organizacionih nauka. Već desetu godinu za redom, Centar okuplja proaktivne studente, spremne da preduzmu inicijativu i da kroz posvećenost i timski rad napreduju i usavršavaju se u profesionalnom smislu.

FON-ov centar za razvoj karijere vam pruža mogućnost da se prijavite i budete deo organizacionog tima zaduženog za realizaciju brojnih projekata na FON-u. Obezbedite sebi potrebna znanja, veštine i iskustva neophodna za razvoj vaših individualnih karijera!

Prijave za članstvo u Centru otvaraju se u četvrtak, 23. oktobra, u ponoć i biće otvorene do utorka, 28. oktobra, do ponoći.

Ali, pre nego što popunite online prijavu, FON-ov centar za razvoj karijere vas poziva da u četvrtak, 23. oktobra, od 20 časova, dođete na Fakultet organizacionih nauka, sala 105 i prisustvujete zvaničnoj prezentaciji ove organizacije.

Takođe, više informacija možete dobiti i na štandu FON-ovog centra za razvoj karijere, u holu ili dvorištu fakulteta, radnim danima od 10 do 16 časova.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *