Zapalili Vatru u KC Grad-u!

Sastav Vatra je nastao 2011. godine sa idejom objedinjavanja omladine sa sličnim muzičkim ukusom na ludim žurkama. Kako sami kažu, ono što im je najbitnije, i ujedno i cilj, je prava klubska zabava, bez ‘’beogradske šatro ozbiljnosti’’.

DJ-evi Vatre su se u subotu, 18.oktobra, u originalnom sastavu vratili u KC Grad. Veče je započeto Hip Hop zvukovima, da bi se onda nastavilo, i sve više zahuktavalo poznatom RnB, Beats, Bass muzikom. Menjajući se na pultu, momci poznatiji pod pseudonimima 50Grass, Фake Casual, Inspektor i Byp_ su vrteli miksove pesama najslavnijih imena današnje moderne scene, kao što su Beyonce, Jay Z, Snoop Dogg, Rihanna, i mnogi drugi. Sastav je, u prepoznatljivom stilu, zaista zapalio vatru u klubu. Pretežno mlađa publika pevala je i uživala uz popularne melodije. Atmosfera je dovedena do usijanja, i pun KC Grad je đuskao do ranih jutarnjih časova.

Ukoliko volite Rap, RnB muziku i svoj izlazak ne možete da zamislite bez igranja do zore, pratite nastupe sjajnog sastava Vatra, i uživajte u zabavi!

Vatra KC grad 2

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *