MCCANN OPEN DAY

10728834_10202986290329417_1846306885_nU okviru Parobrodiranja – saradnje komunikacijske agencije McCann Beograd i Ustanove kulture Stari Grad “Parobrod” –  krajem oktobra ove godine planiramo održavanje “Otvorenog dana” za studente beogradskih fakuleteta.

Ideja događaja je da se svim zainteresovanim mladim ljudima, studentima beogradskih fakuleteta, na direktan i otvoren način približi oblast advertajzniga, marketinga i komunikacija, te da se iz prve ruke upoznaju sa specifičnostima rada u ovim industrijama, a posebno u agenciji McCann Beograd kao jednoj od vodećih agencija našeg regiona.

Želja nam je da pozovemo studente koji u svom budućem školovanju i radu žele da se  bave tržišnim komunikacijama, da u direktnom kontaktu kroz razgovor sa predstavnicima različtih sektora agencije saznaju sve ono što ih zanima. Ujedno, to će biti prilika za njih da u slučaju da su zainteresovani za praksu u agenciji, na licu mesta saznaju detaljinje o mogućnostima ovog vida stručnog usavršavanja, kao i da eventualno predaju svoj CV ili portfolio.

Sa studentima će razgovarati ljudi na senior pozicijama iz sektora kreative (dizajn I kopirajting), produkcije (print, audio-vizuelna produkcija, event menadžment), digitala, PR-a, client service (akunti i vođe projekta) kao i predstavnici HR odeljenja.

OPEN DAY će se odvijati 30.oktobra od 16 do 19 časova, u prostorijama UK Parobrod (Kapetan Mišina 6a).

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *