KST U ZEMLJI ČUDA

Poznata je tema 41. KST-ovog prednovogodišnjeg maskenbala – „KST U ZEMLJI ČUDA!“ biće moto ove godine, a to znači i da je konkurs za plakat otvoren.

Potrebno je da plakat bude odrađen u dve boje (CMYK format), veličine 88x68cm, sa gustinom štampe 300 dpi. Bendove, nazive bina, sponzore i sve druge potrebne informacije možete preuzeti sa nekog od starijih plakata koje možete naći na sajtu http://www.kst.org.rs. Svoja rešenja plakata šaljite na mail maskenbal@kst.org.rs u manjem i JPEG formatu. U prijavi obavezno navesti ime i prezime, kao i broj telefona. Konkurs traje do petka, 7. novembra, a sve dodatne informacije možete dobiti preko maila maskenbal@kst.org.rs.

Klub studenata tehnike naravno misli na svoje verne posetioce, pa će najdomišljatiji, najkreativniji najinovativniji učesnici konkursa biti propisno nagrađeni. Najbolje rešenje biće nagrađeno sa 3 ulaznice i počasnom članskom kartom. Drugo mesto sa 2 karte za maskenbal, a treće mesto sa jednom.

Tradicionalni 41. maskenbal Kluba studenata tehnike biće održan 28. decembra. Više informacija o ulaznicama, izvođačima i svemu ostalom očekujte u narednom periodu.

KST

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *