Festival brazilske kulture 2014

Festival brazilske kulture - 720x400

Svi vezuju Brazil za karneval ali ova magična zemlja je mnogo više od toga. Kroz dugi niz godina na našim prostorima Centar brazilske kulture iz Beograda uspešno približava kulturne vrednosti ove zemlje kroz sportske aktivnosti, plesove i mogućnost učenja portugalskog jezika. Zato su odlučili da svoj rad podignu na viši nivo i organizuju Festival brazilske kulture u Beogradu.

U salonima objekta Porsche Beograd Ada imaćemo jedinstvenu priliku da ugostimo 25 vrhunskih predavača Capoeire, brazilske jiu jice i plesova Samba, Frevo, Forro, Brazilian shake i Afro dance iz Brazila.

Zainteresovani će imati priliku da uče od Kapuera, Mestre Pulmaonajboljih majstora Capoeire: Garrincha, Itapuan, Gato i Mestre Pulmao koji je i osnivač grupe SenzalaMestre Peixinho. Takođe, ljubitelji brazilske jiu jice moći će da se upoznaju sa jednim od najpoznatijih majstora Ze Radiola.

Karnevalska atmosfera je zagarantovana uz samba bend Embrazado koji će pratiti svakodnevne aktivnosti kroz pravi karnevalski performans, a u SEAT salonu.

Pozivamo vas da zajedno uživamo u čarima Brazila u periodu od 6. do 9. novembra u prostorijama prodajnog servisnog centra Porsche Beograd Ada, Radnička 4.

Svakoga dana festivala prvih sat vremena (radnim danima od 17h do 18h, subota i nedelja od 10h do 11h) svi zainteresovani će moći da učestvuju u promo časovima.

U subotu, 8. novembra će se održati ceremonija dodele pojaseva Batizado i troca de corda, domaćim učesnicima i učesnicima iz regiona.

Posebna pažnja će se posvetiti našim najmlađim učesnicima koji će imati svoje zasebne prostorije za vežbanje i trenere.

BJJSeminari će biti organizovani svakoga dana do 22h posle čega se brazilska energija prenosi u beogradske restorane i klubove. U četvrtak, 6. novembra od 22h u restoranu Sokače pod sloganom „Srpsko-Brazilsko veče“; u petak, 7. novembraod 24h u noćnom klubu Mr Stefan Braun pod nazivom „Brazil DJ night“ gde je specijalni gost brazilski DJ Lucio Lopes. U subotu, 8.novembra od 23h prava karnevalska atmosfera seli se u klub Molokini da zajedno doživimo „Festa Brasileira“.

Sponzori i prijatelji festivala Europcar, Zlatiborac, NAXI radio, Gradski i Pingvin radio, Hotel Vozarov, restoran Košava i BEG Tours vas pozivaju da povedete decu, porodicu i prijatelje da zajedno DOŽIVIMO ENERGIJU BRAZILA!

Sve dodatne informacije u vezi sa rasporedom planiranih aktivnosti i seminara možete pronaći na sajtu Festivala brazilske kulture http://www.fbk.rs.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *