Škola poslovnih veština – Konkurs za dizajnera

Ako si kreativan, baviš se dizajnom ili si jednostavno dobar u tome, a pri tom želiš i da stekneš novo iskustvo i budeš deo uspešnog tima, prava si osoba za ovu poziciju.

Od tebe, kao člana našeg tima, očekuje se da ispunjavaš sledeće zadatke:

  • dizajn promo materijala
  • dizajn plakata za predavanje
  • dizajn u promotivnim kampanjama

Zauzvrat, mi ti nudimo radno iskustvo u projektu „Škola Poslovnih Veština“, glavnom projektu organizacije „Mreža za Poslovni Razvoj“, sertifikat o učešću, pismo preporuke, ali i priliku da sarađuješ kako sa članovima našeg tima, tako i sa renomiranim stručnjacima iz različitih oblasti kojima se projekat bavi.

Prijavu sa svojom biografijom i dva autorska rada pošalji na našu mejl adresu poslovne.veštine@suetf.org sa naznakom „Prijava za poziciju dizajnera“.

Projekat Škola Poslovnih Veština je osmišljen tako da studentima raznih fakulteta, omogući znanje iz veština koje su neophodne za vreme i posle studija, kao i odnosa među ljudima, podsticaja za napredak i etike koje se treba držati na poslu. Pored predavanja, održavamo i radionice za najbolje studente. Predavači u ovoj školi su renomirani stručnjaci iz Srbije i inostranstva.

Očekujemo tvoju prijavu!

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *