FIST suočavanje je počelo!

U okviru promotivne kampanje za jubilarni 10. Festival internacionalnog studentskog teatraFIST 10 imaćete priliku da se suočite sa očekivanim i neočekivanim pitanjima u FIST kutiji, u samom centru grada.

 U skladu sa ovogodišnjim konceptom festivala pod nazivom Suočavanje, FIST tim je u saradnji sa Youngbloods timom iz agencije Luna TBWA realizovao svojevrsnu, naizgled neobičnu kampanju sa idejom da podstakne pojedinca na suočavanje. Suočavanje, onako kako ga vidi tim FIST-a, predstavlja svojevrsnu borbu kroz koju bolje upoznajemo sebe i druge, te jedini način da se započne odlučna, aktivna potraga za razbijanjem brojnih zabluda, rešavanjem izazova i napredovanjem u životu.

 Kroz niz zanimljivih pitanja koja su nam svima bliska i koja usled brze svakodnevice često zanemarujemo, svako će imati priliku da zastane i suoči se svim onim što večito vreba iza ćoška. Ulaskom u FIST kutiju za suočavanje za trenutak ostavljate po strani svakodnevne obaveze, ustaljene norme i društveno prihvaćene stavove. Prepušteni ste pitanjima izazivača unutar FIST kutije i sami sebi.

 Da li ste spremni za suočavanje?

 Kampanju su podržali i u FIST kutiji su se do sada suočili:

Nebojša Romčević, Ivana Vujić, Marko Kon, Marko Šelić Marčelo, Mirjana Karanović, Ivan Mihailović, Nemanja Oliverić, Nikola Đuričko, Vladimir Tešović, Uroš Jovčić, Nenad Nenadović, Aleksandar Sedlar, Viktor Savić.


Svi koji žele da dođu i učestvuju u FIST suočavanju, mogu da očekuju FIST tim u terminima od 11do 14na sledećim lokacijama:

  •  Sreda 12. novembar, Knez Mihailova ulica
  • Četvrtak. 13. novembar, plato ispred Doma omadine Beograda

Deseto izdanje Festivala internacionalnog studentskog teatra – FIST 10 održaće se u Domu omladine Beograda, od 14. do 16. novembra. Tokom tri dana trajanja festivala posetiće nas studenti akademija iz Italije, BiH, Rusije, Hrvatske i Mađarske. Pored predstava, u okviru FIST-a biće organizovane i radionice, izložbe, koncerti, tribine, žurke ali i FIST radio, koji će svoj program emitovati na internetu.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *