Rock’N’Roll u podne samo u KST-u

Klub studenata tehnike ponovo započinje projekat Rock’N’Roll u podne, seriju unplugged svirki u okviru dnevno-kulturnog programa kluba.

U Beogradu postoji mali broj mesta gde se mladi muzičari mogu oprobati na sceni. Puštanje muzike i veliki broj DJ-eva, već duže vreme, originalni zvuk gitare stavlja u drugi plan.

Rock’N’Roll u podne je projekat  kojim KST potpomaže promovisanje neafirmisanih bendova, kantautora, pevača, muzičara. Ovaj projekat, u nadi da će pomoći mnogima, a s ciljem da uživaju i slušaoci i izvođači, održavaće se svakog četvrtka tačno u podne počevši od 13. novembra.

U četvrtak 13. novembra nastupiće bend Tačka, domaći pank rok sastav, koji je na domaćoj sceni još od 1997. godine. Ulaz je, kao i na sve druge dnevno-kulturne aktivnosti kluba – besplatan. Takođe, KST poziva sve bendove koji bi želeli da se oprobaju i sviraju uživo u klubu, da se prijave na rnrupodne@kst.org.rs. U prijavi je potrebno navesti nešto ukratko o bendu, kao i poslati link gde se može čuti neko njihovo izvođenje. Ovo je otvoren konkurs i trajaće dokle god ima zainteresovanih izvođača.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *