Časopis InterFON – pet godina kasnije

Časopis InterFON je nastao na inicijativu studenata Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu pre tačno pet godina sa željom da obezbede prave informacije potrebne studentima i time poboljšaju kvalitet studiranja u Srbiji. 

Iako je prvobitna ideja bila da se tekstovi objavljuju isključivo u štampanom izdanju, vrlo brzo je časopis prešao u virtuelni svet. Do sada je objavljeno više od 800 tekstova i urađeno više od 90 intervjua sa uvaženim profesorima, asistentima, ali i sa ljudima iz sveta glume, muzike, književnosti, sporta.

Redakciju sada čini oko 80 studenata sa Fakulteta organizacionih nauka, Fakulteta političkih nauka, Arhitektonskog, fakulteta, ali i sa Filološkog, Filozofskog i Saobraćajnog fakulteta.

Ovaj, 5. rođendan članovi redakcije su proslavili u društvu svojih nekadašnjih kolega iz časopisa, predstavnika studentskih organizacija i partnera sa kojima InterFON sarađuje. Proslava ne bi bila na onako visokom nivou da kompanije Zlatiborac, Art IVAL, Doncafe, Chipsy Way, Red Bull, Silvegraf i Delhaize nisu dale svoj doprinos. Takođe, redakcija časopisa InterFON se zahvaljuje Fakultetu političkih nauka koji je ustupio jednu od svojih prostorija.

sponzori

Fotografije sa rođendana možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *