Koncertna promocija prvog albuma alter – rok benda Uzemljenje

Uzemljenje

U subotu, 22. novembra u klubu Akademija 28, beogradski alter-rok bend Uzemljenje, održaće koncertnu promociju svog prvog studijskog albuma pod nazivom „Mehanizam“, uz besplatan ulaz i sa početkom od 22 časa.

Uzemljenje je autorski rok bend, koji posebnu pažnju obraća na društveno angažovane tekstove sa jasnom kritikom društvenog sistema, ali i čoveka kao pojedinca. Zapažen nastup bend je imao 2013. godine na 47. Gitarijadi u Zaječaru, pred više od 20.000 posetilaca. Ova koncertna promocija biće ujedno i jubilej, tri godine od osnivanja benda u okviru koje će publika, pored slavlјeničkih poslastica, imati priliku da kupi CD po promotivnoj ceni, a biće i prvih majica koje prate ovo albumsko izdanje.

Album „Mehanizam“ izašao je u julu 2014. a dostupan je za besplatno preuzimanjena zvaničnoj internet stranicibenda:www.uzemljenje.net.

Specijalni gost koncerta biće beogradski bend Šalterski Službenik, koji će svojim nastupom obeležitipet godina postojanja.

Uzemljenje čine Dejan Milošević (gitara/vokal), Mladen Jovanov (bubanj), Ivan Pavlović (bas) i Dragolјub Milovanović (gitara).

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *