YOUTH TO BUSINESS FORUM prvi put u Srbiji!

Prateći trend iz preko 100zemalja sveta, Youth to Business Forum po prvi put dolazi u Srbiju, gde će se održati početkom decembra u četiri grada: Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu i u Beogradu.

Forum je nastao sa ciljem da u mladim ljudima pokrene želju za rešavanjem globalnih problema i problema u Srbiji koji utiču na našu budućnost. Mladi lideri, kao delegati foruma, biće u prilici da se kroz jedinstvene i interaktivne radionice sa predavačima i kompanijama angažuju i, zajedno sa vodećim ekonomskim i drugim ekspertima u društvu, odigraju važnu ulogu u vršenju pozitivnog uticaja na svoje okruženje.

slika 6 beogradYouth to Business Forum je projekat organizovan od strane studentske organizacije AIESEC. Na godišnjem nivou se održi preko 160 konferencija širom sveta.

Na beogradskom forumu učestvovaće mnogi eminentni predavači i organizovaće se radionice sa kompanijama kao što su Delhaize, Devana, Societe Generale, NBG leasing i Ernst & Young. Konferencija će se održati 11. i 12. decembra u hotelu Moskva.

Za više informacija pratite nas na našoj fejsbuk stranici Serbia Youth to Business Forum, kao i na sajtu http://aiesec.org.rs/youth-to-business/ .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *