mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA 2014.

Ljubitelji reklama i svetske kreativnosti!Noc reklamozdera

Pred nama je 15. Mt:s Noć Reklamoždera. Noć čije ideje slave milioni ljudi širom sveta, jedinstvena La Nuit Des Publivores! Noć na koju nestrpljivo čekamo godinu dana,  naša Noć Reklamoždera.

20. decembar, Sava Centar, od 20:30 časova biće mesto gde ćemo u reklamožderskom, vedrom i kreativnom duhu proslaviti 15 godina beogradskih Noći. I ove godine, posetioci će uživati u najnovijem programu, najkreativnijim i najzanimljivijim reklamama što i ove godine potpisuje neumorni Jean Marie Boursicot, vlasnik najveće reklamoteke na svetu JMB, koja u svojoj arhivi čuva više od pola miliona reklama.

Tema Noći Reklamoždera je Beograd grad kreativnosti i sjajnih ideja!

Grad u kome se prikazuje i ima višegodišnju vernost njegove publike. Grad čiji su kreativci autori brojnih reklama koje su obišle planetu, u okviru svetske turneje Noći Reklamoždera. Grad koji je u proteklih 15 godina postao jedan od vodećih gradova u svetu po posećenosti i koji je među prvih 10 na “Best to visit” listi Lonely Planeta za 2015. godinu. Grad čija je najbolja reklama kreativni i gostoljubivi duh njegovih građana.

Takođe, samo na ovoj Noći publika će imati priliku da pozdravi i sve one koji su na najlepši način reklamirali Srbiju 2014.

Specijalnu podršku domaćoj kreativnosti pružamo uručivanjem nagrade od strane publike- NAJPOPULARNIJA DOMAĆA REKLAMA ove godine.

Glasanje počinje danas na sajtu www.nocreklamozdera.com.

Ove godine je u konkurenciji top 33, a proglašenje NAJ REKLAME je 20.decembra u Sava Centru na Mt:s Noć Reklamoždera.

Prošlogodišnji pobednik – NAJ REKLAMA 2013. je bila reklama Domaćinski, za brend Chipsy.

U kategoriji za reklamu decenije publika je dala najviše glasova reklamiDeset godina u vezi sa Vama,kompanije Telekom Srbija.

Prodaja karata, za ovu jedinstvenu Noć, miks svetskih reklama, muzike i Novogodišnje atmosfere počinje 20. novembra na blagajni Sava Centra i u Win Win radnjama, kao i na www.ddtickets.rs

Cena ulaznica :

Od 20.11. do 9.12. u pretprodaji 500 rsd.

Od 9.12. do 20.12. 700 rsd.

Samo na mt:s Noćireklamoždera publika će imati mogućnost da interaktvino učestvuje u maštovitim promocijama koje će pamtiti do naredne godine.

Zahvaljući generalnom pokrovitelju manifestacije,mt:s,biće to veče među prijateljima, gde ćete se osećati domaćinski, garantuje Chipsy, a da je ovo 3 u 1 veče, miks reklama,muzike i dobre zabave gde nećete spavati uz nas, obećava Doncafé.

Mt:s Noć Reklamoždera, noć na koju se čeka godinu dana, noć koja se pamti, noć u kojoj se sanja otvorenih očiju…

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *