Potpuno drugačiji doček Nove godine

Ako ste umorni od jurnjave po gradu, učenja, stresa, asfalta i automobila… Imamo odličan recept za beg u prirodu, avanture na snegu i drugačiji doček Nove 2015. godine!

Srbija za mlade te vodi na putovanja i doček Nove godine na jednu od najlepših planina Srbije, na pravo mesto, na dobru visinu – na planinu Zlatar.

Srbija za mlade  1

Srbija za mlade 2

Doživite Zlatibor iz drugačijeg ugla. Spremili smo vam obilazak Užica – jedine slobodne teritorije u Evropi za vreme Drugog svetskog rata i neponovljivo iskustvo – smeštaj u prvom eko hostelu u Srbiji „Republik“, doček Nove 2015. u centru Zlatibora na „Kraljevom trgu“, šetnje zlatiborskim proplancima, vožnje motornim sankama i kočijama, i još mnogo toga.

Svojim lepotama je skoro nenadmašna i na svakom koraku putniku priredi iznenađenje. Svako ko je poseti divi se njenim skoro neprohodnim šumama, bujnim pašnjacima, čestim i čistim izvorima, stanovnicima, njihovim naravima, govoru, nošnji i drugim lepotama i retkostima. Da bi bar malo upoznao Goliju putniku je potrebno da danima krstari visovima ove planinske lepotice. Za Novu Godinu otkrijte deo lepote ove, po mnogima najlepše planine u Srbiji.

Dočekajte Novu Godinu u idili četinarskih šuma i ledenih izvora u jednom od najlepših rezervata prirode – Kamenoj Gori. Ovo mesto, omeđeno Golijom, Zlatarom, Zlatiborom i Jadovnikom, idealno za parove, otkriće vam čitav jedan svet prirode, zarobiće vaša čula i utisak lepote koji ostavi na vas će vas dugo pratiti.

Srbija za mlade 3

Slika 4

Dočekajte Novu Godinu na idealnih 980m nadmorske visine. Divčibare sa svojom idealnom lokacijom i specifičnom „ružom vetrovа“ obradovaće vaša čula i pružiće vam odlične uslove za rekreaciju, odmor i dobru zabavu.

Više o programu putovanja i načinu prijave možete pogledati na http://www.srbijazamlade.rs/.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *