Startit Poslovi

Pre dve nedelje lansirani su Startit Poslovi – oglasna tabla poslova u IT, pre svega za developere, ali i za dizajnere i biz i marketing ekipu. Dakle, poslovi koji su između ostalog interesantni većini studenata Fakulteta organizacionih nauka. Trenutno se u bazi nalazi preko 170 pozicija. Onima koji čitaju Startit je verovatno poznat njihov redovni nedeljni post o otvorenim pozicijama u IT timu i bio je najsveobuhvatnija baza prilika za nove poslovne izazove u tech industriji.

Startit

Sada su kreirali i pravu oglasnu tablu poslova, ali uz mogućnost da se oglasi svako ko želi, a ne samo oni koji plate, što ga opet čini najobuhvatnijim. Ono što je posebno zanimljivo je integrisanje sa Startitom, gde se istaknuti poslovi vrte i na svakoj strani sajta, što povećava vidljivost posla ka ne toliko aktivnim tražiocima.

Od marta 2012. godine Startit je srce tehnološkog preduzetništva u Srbiji i jedno od retkih, često i jedino mesto koji najavljuje tech i startup događaje, piše o aktuelnim temama u domaćim i inostranim zajednicama i prenosi tekstove domaćih IT profesionalaca i preduzetnika.

Osim online postojanja, poznat je po redovnim Startit Meetup-ima, Tech Meetup-ima i Mobile Monday Srbija, kao i po projektima koji organizuje njegova matična organizacija SEE ICT kao što su Startup akademija i Moja Posla. Od ove godine organizuje se i Startit Fest, najveći festival tehnologije i preduzetništva u regionu.

Kako u organizaciji kažu, Startit Poslovi nastali su kao rezultat potreba kako poslodavaca, tako i kandidata za nekim jednostavnijim i boljim rešenjem.

Posećenost tog posta, vaše sugestije, predlozi i zamerke su nam pokazali da je oglašavanje poslova oblast koja može pružiti mnogo vrednosti našim čitaocima – i onima koji žele da znaju koje su nove prilike i onima kojima su potrebni novi članovi tima.

Misija Startit Poslova je da što bolje povezuje domaće profesionalce i IT firme. Profesionalci koji traže novi posao, ili bi rado znali šta se sve nudi, moćiće lakše da pregledaju otvorene pozicije i pretražuju ih po ključnim rečima, dok će poslodavci koji žele da zgrabe pažnju čitalaca moći da istaknu svoje oglase tako da su upečatljiviji od ostalih, uz malu nadoknadu.

Kako nam Startitovci kažu, njihov posao na Poslovima je sve sem gotov – zapravo, tek sada počinje. Oglašavanje poslova i pronalaženje najboljih kandidata je veliki problem, za čije kvalitetno rešavanje je potrebno mnogo vremena i posvećenosti.

 [ratings]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *