Tradicionalni 41. maskenbal KST-a zakazan je za 27. decembar!

Tradicionalni 41. maskenbal Kluba studenata tehnike pod nazivom “KST u Zemlji čuda” održaće se 27. decembra, a bogat muzički program predvode Deca loših muzičara i Marchelo.

Karte za najveći i najstariji maskenbal u ovom delu Evrope i dalje se mogu uzeti po povlašćenoj ceni od 1100 dinara, i to preko sajta kluba, u petom krugu rezervacija koji počinje u subotu od 20 časova.

Na Mejn stejdžu nastupiće Deca loših muzičara, Marchelo, Zemlja gruva i Strah od Džeki Čena, dok će na Rege & Ska stejdžu za muzički užitak biti zaduženi Samostalni referenti, Horsman Coyote MC (DJ set), Shuffle i King Calypso Selecta.

Za one koji bi da đuskaju tu je Dens stejdž, gde će muziku puštati DJ Bdat Džutim, poznatiji kao Timbe iz Bad Copya, kao i DJ Rahmanee. Na Etno stejdžu za zabavu će biti zadužen Bane Mojićević, dok su tu i tradicionalni KST-ovi DJ stejdževi Diskoteka 41, Silent disco, Osamdesete, Devedesete i Hard & Heavy.

Sa tradicijom dugom već 41 godinu, KST-ov maskenbal je svakako postao kulturni fenomen Beograda i događaj koji retko ko propušta. Svojevremeno je bio i jedini događaj tog tipa u gradu. u početku je bio manjih razmera, ali godinama je priča o njemu rasla, kao i odlična atmosfera koja je prisutna svake godine, tako da se maskenbal na kraju proširio na celu zgradu tehničkih fakulteta i svake godine ga poseti na hiljade ljudi.

kst maskenbal plakat

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *