HANDMADE NAKIT

Handmade NAKITHandmade NAKIT nastao je u februaru 2013. godine, kao radni naziv za nešto što sam počela da radim iz čiste radoznalosti i sasvim neplanirano. U tom momentu, bez ikakvog plana i bez namere da se ovim ozbiljno bavim, napravila sm prve komade nakita. Iz moje tada improvizovane radionice izašla su tri para minđušica, narukvica i ogrlica. Stidljivo sam ih pokazala nekolicini ljudi, ne znajući na kakve ću reakcije naići, da bi nakon toga svoj prvi set prodala prijatelju koji je za dan zaljubljenih želeo da obraduje svoju devojku nečim što je unikatno i što neće imati niko drugi. Reakcija je bila i više nego pozitivna i tada stvari počinju da se menjaju.

Posle izrađenih nekoliko komada nakita shvatila sam da je to nešto što me ispunjava i nešto u čemu uživam. Počela sam da pretražujem internet i pronalazim stranice koje su vezane za prodaju repromaterijala i izradu nakita. U tom početnom zanosu sam poručila toliku količinu repromaterijala da me je doslovno uhvatila panika kako uloženi novac da povratim. Bila sam prinuđena da se odvažim i da malo više ljudi upoznam sa svojim radom. Prvo mi je suprug otvorio Facebook stranicu www.fb.com/nakitbb i ubedio me da je to pravi način da reklamiram svoj nakit. Cela ta priča naišla je na izuzetno dobre reakcije, pa sam dobila samopouzdanje i rešila da se malo ozbiljnije pozabavim dizajniranjem i izradom nakita.

Nakon toga se u čitavu priču uključuju i moje drugarice koje su mi veoma pomogle da moj nakit vidi što više ljudi. One su nosile nakit sa sobom i prezentovale ga svojim koleginicama i prijateljima, što je u velikoj meri učvrstilo moju odluku da pravljenje nakita postane deo moje svakodnevice.

Sada, sa skoro dve godine iskustva, mogu da kažem da sam presrećna što sam, sasvim slučajno, počela da se bavim poslom u kome mogu da iskažem svoju kreativnost i da pritom uživam u tome.

Danas u ponudi Handmade NAKITA možete pronaći mnoštvo različitih modela ogrlica, narukvica i minđuša od raznovrsnih kvalitetnih materijala, kao što su: poludrago kamenje, kristali, aluminijumski i metalni lanci, veštačka i prava koža, cirkoni, biseri, razni srebrni i posrebreni elementi, konci, gajtani… Veći deo izrađenog nakita možete pogledati na Facebook stranici www.fb.com/nakitbb kao i na Instagramu @handmade_nakit.

Handmade NAKIT by Danijela Pavlović

Handmade NAKIT      Handmade NAKIT

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *