Mladi ste, talentovani i imate šta da kažete?

Mladi ste, talentovani i imate šta da kažete – pošaljite nam svoju priču na interfoncasopis@gmail.com i mi ćemo je rado objaviti!

Kratke smernice za pisanje teksta:

    • Prva stvar na koju morate obratiti pažnju prilikom pisanja teksta jeste tema koju obrađujete. Najbolji savet Vam je da pogledate na našem sajtu kojim se temama bavi sam časopis, a spadaju u domen kulture (pravopis, muzika, film, pozorište, istorija…), sporta, nauke, kolumne ili interesantnih činjenica iz života.
    • Format teksta je Arial, naslov veličine fonta 20 i bold, podnaslov 14 i bold, a sam tekst 11. Levo poravnanje, nema prored (line spacing – single). Pisati isključivo latinicom. Dužina teksta poželjno je da bude oko 4 000 karaktera, tačnije do 2 strane.
    • Uz Vaš tekst pošaljite i bar jednu fotografiju sa dobrom rezolucijom koja odgovara temi i koja će pratiti priču.
    • Napomena: redakcija zadržava pravo da ne objavi tekst ukoliko smatra da sam sadržaj teksta ili način pisanja ne odgovara politici, misiji i viziji časopisa. Takođe, i ako ne prođe selekciju lektora.

Ukoliko su Vam potrebne još neke informacije u vezi sa pisanjem tekstova, možete se javiti putem mejla na interfoncasopis@gmail.com

.

Take your writing pen and let the magic begin!

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *