„IT days 2.0“ seminar na Ekonomskom fakultetu

Drugi seminar o informacionim tehnologijama „IT days 2.0“, koji organizuje Studentski parlament Ekonomskog fakulteta u Beogradu (SPEKOF), okupiće 3. i 4. decembra na Ekonomskom fakultetu studente i predavače iz akademskog i poslovnog života koji će kroz interaktivna predavanja raspravljati o IT sektoru u Srbiji.

Predavači će biti, između ostalog i osnivači preduzeća koja su nastala na internetu, predstavnici Ministarstva za omladinu i sport, marketinških agencija, IT stručnjaci, blogeri, kao i predstavnici kompanija koje se bave razvojem softvera.

Na ovogodišnjim IT danima studenti će saznati kako i na koje sve načine mogu u Srbiji da zarade koristeći internet,biće reči o digitalnom marketingu, o cyber kriminalu odnosno kako zaštititi svoje online podatke i o naprednom korišćenju poslovnog softvera. Pojedini studenti će imati priliku da pohađaju besplatno neke od popularnih kurseva.

Više informacija o programu i predavačima možete potražiti na www.fb.com/itdays.ekof , zvaničnoj fejsbuk stranici seminara.

 [ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *